Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Брати Гадюкіни Файне місто Тернопіль (ТНМК) 3,50 Mb
Брати Гадюкіни Дівчина з Коломиї (Тарас Чубай) 9,88 Mb
Брати Гадюкіни Приїдь до мене у Мостиська (Океан Ельзи) 11,06 Mb
Брати Гадюкіни Я вернувся домів 4,33 Mb
Брати Гадюкіни Звьоздочка моя (Live in Bruxelle, 1992) 6.57 Mb
Брати Гадюкіни Карпати програли футбол 4.96 Mb

Львів / Відкриття вулиці Сергія Кузьминського у Мостицьках

05 ЖОВТНЯ

площа Ринок

До 50-ліття із дня народження Сергія Кузьминського – лідера легенд українського року «Братів Гадюкіних» у м. Мостиська відкриється вулиця на його честь.


3 жовтня, автору неофіційного гімну міста «Приїдь до мене у Мостиська», Сергію Кузьминському мало би виповнитися 50 років. 2 жовтня у Мостиськах його іменем буде названо одну з вулиць майбутнього кварталу. Зараз тут пасуться корови і кози, а вже за кілька років на вулиці Сергія Кузьминського буде 30 будинків.

25 вересня, XXI сесією Мостиської міської ради VI скликання було прийнято рішення N3 про присвоєння назв вулиць у кварталі індивідуальної забудови в районі вулиці Годинівської у м.Мостиська вул.Проектована 5 отримала ім'я Сергія Кузмінського.
Ініціаторам створення вулиці, було важливо, щоб це була нова вулиця майбутньої України, а не переназвана з якогось там Свєрдлова, Косіора чи Дзержинського.

Офіційне відкриття вулиціта концерт пам’яті Сергія Кузьминського відбудеться у п’ятницю 5 жовтня у центрі Мостиськ на площі Ринок.

У концерті візьмуть участь:

  • «Супер Вуйки»,
  • Мох і «Перкалаба»,
  • «KingSize», «Абу-Касимові капці»,
  • «Гич оркестр»,
  • колишні учасники «Братів Гадюкіних».

Концерт вестиме Андрій Жолоб.

Ініціатива відзначення 50-ліття Кузі у Мостиськах належить Мостиській міській раді, депутатам Мостиської міської ради, середовищу організаторів фестивалю «ФортМісія», ГО "Альтернатива", Компанії "АртМакс" та МО «Дзиґа».

 Організатори прийняли принципове рішення про неприпустимість політичної агітації на цій події. Підтримка заходу політичними діячами або чиновниками приймається тільки на умовах повної анонімності.

 

Про авторів

Брати Гадюкіни

Додав nady 03 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска