Увійти · Зареєструватися
 

Львів / «Кабінетна» зустріч з Данилом Яневським «Проект Україна. Грушевський. Скоропадський. Петлюра»

15 ЛИСТОПАДА 18:00

каварня-книгарня «Кабінет» (Винниченка, 12)
вхід вільний

Мистецьке об’єднання «Дзиґа» представляє літературні зустрічі у каварні-книгарні «Кабінет»

15 листопада, четвер, 18:00

Данило Яневський 

«Проект Україна. Грушевський. Скоропадський. Петлюра»

Данило Яневський, відомий телеведучий та журналіст, доктор історичних наук, професор Українського католицького університету.

 Ця зустріч буде першою презентацією найновішої книги Данила Яневського від видавництва «Фоліо» «Проект Україна. Грушевський. Скоропадський. Петлюра».

В анотації зазначено, що нова книга «є навчальним посібником для політиків, журналістів, політологів та любителів переписування та удосконалювання Конституції України. На сторінках цієї книги автор намагається сформувати цілісне, несуперечливе, ясне уявлення про феномен української державності.»

Автор «не зміг утриматися від спокуси сформулювати свої варіанти відповідей на питання: у чому була суть «Української революції» під проводом Української Центральної Ради і яку історію написав видатний історик Михайло Грушевський? Якою бачив Україну засновник Української гетьманської держави 1918 року Павло Скоропадський і чому загинуло це державне утворення? Хто і коли насправді створив Директорію та хто стояв за спиною Симона Петлюри? Ви дізнаєтесь, що приховують сучасні міфотворці про вітчизняну історію періоду 1917-1920 рр., і спробуєте разом із автором з’ясувати, що саме відбулося на теренах сучасної України у цей час.»

Ця книга продовжує серію із «Загублена історія втраченої держави», «Проект «Україна»: таємниця Михайла Грушевського», «Проект «Україна»: спроба Павла Скоропадського», «Проект «Україна»: крах Симона Петлюри», та нещодавно виданої «Проект «Україна»: жертва УПА, місія Романа Шухевича», документального дослідження, у якому, проаналізувавши десятки тисяч сторінок документів, мемуарів, спеціальних досліджень та артефактів з колекції Українського Національного Музею (Чикаго, США), автор відновив реальну історію УПА, з'ясував її чисельність, місця та час народження, імена Головних командирів.

Під час зустрічі всі книги – за акційною ціною від видавництва «Фоліо». Ви зможете придбати їх та отримати авторський підпис.

 

 

Про авторів

Данило Яневський

Додав Настічка 14 листопада 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска