Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Презентація альбому «Дам, де Сонце встає...» гурту «Веремій»

30 ЛИСТОПАДА 19:00

Львівський Палац Мистецтв (вул. Коперника 17)
Попередній продаж квитків - 40 грн, в день концерту - 50 грн.

Запрошуємо вас 30 листопада на презентацію довгоочікуваного альбому гурту Веремій "Там, де Сонце встає" і взагалі першого повноцінного виступу групи в повному складі у Львові.
Презентація-концерт відбудеться у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника 17). Початок дійства о 19:00.

Захід приурочений до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Коротко про альбом:

Щоб розповісти про цей альбом потрібно видати книгу. Для когось він і стане книгою.
Події, які описані в цій роботі, торкаються славних часів Київської Русі. А саме кінця XII століття, коли відбувся славнозвісний похід
на половців князя Ігоря, що описано в відомому "Слові о полку Ігоревім". Легендарні історичні події, що відбуваються в такій незайманій мальовничій природі, постають в кожній пісні. Ви ніби опиняєтесь посеред самого дійства: там і пророковане затемнення сонця, і непрохідні ліси, і прозорі озера, загублені річки, затуманені гори і уявні подорожі з вовками й птахами, прогулянки з мавками та вовкулаками, шепіт ранкових трав та дотик роси з нескореної землі. Ви стаєте частиною цього і відчуваєте ту енергетику, яка проходить крізь призму всієї нашої історії: від дохристиянської Русі, Козаччини, і аж до сьогодення. Пісні, які так глибоко торкаються минулого, постають актуальними сьогодні. ВЕРЕМІЙ таким чином ненав'язливо розповідає про сучасні проблеми українців: про проблеми екології, про соціальні проблеми, відроджує забуті легенди, оповіді. Альбом пронизаний українським духом різних історичних періодів. Це можливість поринути у мелодику української пісні, а також відчути дотик епох.

Попередній продаж квитків - 40 грн,
в день концерту - 50 грн.

Замовлення квитків за телефоном:
097 728 80 02, 093 454 54 75.

 

Про авторів

Гурт Веремій

Додав nady 26 листопада 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска