Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Концерт тернопільського гурту «Nameless»

22 ЛЮТОГО 20:00

Арт-кав’ярня «Квартира 35»
40 грн., для членів Етно- та Джаз-клубу – 20 грн.

22 лютого, у вівторок, о 20.00 у Етноклубі концерт тернопільського гурту „Nameless”. Разом з найстарішим з нині існуючих в Україні психоделічних колективів ми поринемо в музичні експерименти та естетику 60-х.

Nameless (UA, Ternopil)
Neo-psichedelia, Blues, Garage, Psychedelic rock
- заснований 29 лютого 1992 року. Назва „Nameless” (в перекладі з англ. „Ті, що втратили імена”) запозичена з роману Урсули Ле Гуїн «Чарівник Земномор’я».
- своєрідне мистецьке об’єднання, що увібрало у себе увесь дух та філософію життя у «файному місті Тернополі», що працює на стику образотворчого мистецтва, літератури, театру та відео-арту. Клубні ж концерти „Nameless” – це дві-три години авторської музики на блюзовій та нео-психоделічній основі з елементами “шуґейзингу” та пси-фольку.

Склад

  • Світлана Фролова – вокал, губна гармоніка, тамбурин;
  • Наталія Возняк – вокал, альт, клавіші, флейта, металофон, маракаси;
  • Зорян Безкоровайний – гітара, вокал;
  • Роман Божко – перкусія;
  • Ярослав Дроздовський – бас-гітара.

„Nameless” один з перших рок-гуртів на вітчизняній сцені, що розпочали експерименти з перформенсами та відео-супроводом концертів. Новаторський підхід групи мав значний вплив на формування творчості цілої плеяди яскравих постатей тернопільської рок-сцени „С.К.А.Й.”, „Ті, що падають вгору”, „ZSUF”, „Electrostatic Death”, „Зелені Сестри”, The gEE’s, ОрАндж, Los Colorados, Red Cardinals, Алоізій Карамболь, Echo Gardens, Plastic Drops та ін.

Частина музикантів, що грали у гурті раніше перебралися жити до столиці, де продовжують успішну кар’єру у різних сферах (серед них – Ігор Пелих, відомий телеведучий каналу ICTV – земля йому пухом; Олег Ломаковський – нині барабанщик гурту „Щастя”; Сергій Недашковський – нині барабанщик гурту “С.К.А.Й.”; Валерій Мєльніков – нині басист гурту „Вася Club”).

У 2012 році Nameless були записані спільні пісні з такими видатними постатями сучасної психоделічної культури, як Антон Ньюкомб (The Brian Jonestown Massacre), The Volta Sound, The Kingdom of the Holy Sun, Juan Trip. Музиканти взяли участь у міжнародному проекті Davenport Burime, проекті «Добро», який заснував у Києві музикант і продюсер Дмитро Остроушко.

Зорян і Світлана, організувавши ді-джейський дует Хопта стали резидентами міжнародного інтернет-телеканалу DEAD TV International, де активно пропагують українську музику і мистецтво на міжнародній сцені.

Вхід: 40 грн., для членів Етно- та Джаз-клубу – 20 грн.

 

Про авторів

Гурт Nameless

Додав nady 18 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска