Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Сольний концерт Марії Чайковської та Гуши Катушкіна

22 ЖОВТНЯ 20:30

ресторан імпровізація Грушевський cinema jazz
100 грн.

Ромео і Джульєтта сучасної джазової сцени вперше з сольним концертом в ресторані імпровізацій! Марія та Гуша вже встигли завоювати тисячі сердець українців та росіян.Україно-російський дует став відомим після виконання пісні «Эхо тысячи вокзалов», з якою вони виступали в Москві в Ургант Шоу на 1-му каналі, а згодом і в Шустер liveв Києві. 

Однією з найновіших та найпопулярніших пісень пари є композиція «Десь у Львовi»

Марія Чайковська– українська співачка, автор-виконавець пісень, багато з яких стали інтернет-хітами ("Розкажи", «Чому», "Мосты", "Забери меня", "В городе остывших морей"). Пише і співає українською та російською мовами, акомпануючи собі на фортепіано. Чистий проникливий голос, яскрава драматична подача та унікальна манера гри перетворюють кожен її виступ в неповторне свято серця. Учасниця фестивалів: KHARKIV ZA JAZZ FEST – 2011, KOKTEBEL JAZZ FESTIVAL – 2011.Щедрі критики порівнюють Марію з Едіт Піаф, називають навіть «Вакарчук в спідниці».

Гуша Катушкін- російський музикант, автор і виконавець чарівних, часом дивних пісень.

Спільні роботи: «Чекай», «Десь у Львовi», «Эхо тысячи вокзалов», «Virginia Slims», «You», «Последний день в Крыму», «Кафель», «Канны», «Не уходи»
 

 

Про авторів

Культура

Додав nady 18 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска