Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Балакально-поетичний вечір «Читання на табуретках» – перший захід великого міжмистецького проекту «ККМ (Кухня, капці та мистець)» (Григорій Семенчук, Павло Коробчук, Михайло Жаржайло)

20 ЖОВТНЯ 16:00

віп-зал «Дзиґи» (вул. Вірменьска, 35), другий поверх
вхід вільний

Балакально-поетичний вечір «Читання на табуретках»– перший захід великого міжмистецького проекту «ККМ (Кухня, капці та мистець)»

Ви завжди хотіли відчути себе «своїм» у колі українських літераторів? Долучитися до їхньої «богеми»? Послухати, про що вони розмовляють після того, коли поставлять останній автограф на своїй збірці для шанувальника? Тепер у львів’ян нарешті з’явилася ексклюзивний шанс це втілити!

Хто?Троє відомих поетів української сучасної літератури:

-         Григорій Семенчук (Львів)– Програмний директор Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках Форуму видавців (з 2009 року), учасник арт-проекту «DrumТИатр». Відомий своїм «внутрішнім джихадом»;  

-         Павло Коробчук (Київ)– журналіст, барабанщик гурту "Райдо", гравець Літературної збірної з футболу, гравець у шахи, автор роману та кількох поетичних збірок (зокрема, у вересні було презентовано збірку "Мерехтіло"). Вдома слемер зі стажем вирощує кактус.

-          Михайло Жаржайло (Львів)– працює у сфері організації заходів, вважає, що «на безрим’ї і ритм – рима». Великі компанії недолюблює, надаючи перевагу спілкуванню тет-а-тет. Автор збірки «Міліція карми», яка невдовзі побачить світ у видавництві «Смолоскип»;

-          і… табуретки.

Чому табуретки? Розмова із розряду тих, які ведуться письменниками між собою на кухні: про життя та літературу, читаючи вірші. Табуретки – це невід'ємний атрибут будь-яких щирих закритих розмов, тому вони також зараховуються до учасників. Читачам не часто доводиться бачити у письменниках «людей» і спроби доторкнутися до «ексклюзивних» розмов, котрі переважно ведуться у вузькому колі, викликають інтерес.

БЕЗ ВТРУЧАННЯ МОДЕРАТОРА. Тільки поезія. Тільки «хардкор».

Протягом заходу відбуватиметься відеофіксація розмови, яка потім буде викладена в мережу.

         Балакально-поетичний вечір «Читання на табуретках» – перший захід великого міжмистецького проекту «ККМ (Кухня, капці та мистець)». Куратор проекту – Настасія Євдокимова.

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа , Павло Коробчук , Григорій Семенчук

Додав nady 18 жовтня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска