Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Файно І та любов (2007 р.) 3,90 Mb
Файно Трамвай (2007 р.) 3,21 Mb
Файно Made in China (Мейд ін Чайна) (2006 р.) 5.73 Mb
Файно Вечір 6.27 Mb

Львів / Гурт «ФАЙНО» святкує 5-річчя!

12 КВІТНЯ 19:00

м.Львів, Обласна філармонія, вул. Чайковського, 7

Ретроспективу того, що діялося за останні п’ять років, а також новий образ групи презентуватиме гурт ФАЙНО у суботу, 12 квітня, о 19.00 у Львівській обласній філармонії. Таким чином команда планує відсвяткувати своє п’ятиріччя, а також за презентувати аудиторії нове звучання і образ ФАЙНО.

- Ми дуже серйозно готуємося до цього виступу, - каже менеджер команди Орест Смішко. – Адже окрім того, що на концерті можна буде почути найкращі пісні групи, які були написані протягом п’яти років існування, ФАЙНО постане перед публікою у новому іміджі. Ми працюємо над новим образом групи, створюємо нові костюми. Окрім того, на концерті буде чудовий звук, а самі пісні доповнюватиме арт-відеошоу.

Концертна програма триватиме близько півтори години. Здебільшого вона складатиметься з композицій, які гурт ФАЙНО виконував на початку свого творчого шляху. Зокрема, це "Єва", "Струна порвалась", "Вечір". Щоправда, деякі з цих пісень за ці роки музиканти цілком оновили. Наприклад "Єва" не тільки зіграна по-новому але й отримала ще один куплет і новий приспів, який автор вірша Кость Москалець дописав минулого року на прохання гітариста Мар’яна Приступи. До речі, зараз якраз триває студійний запис цієї пісні і незабаром ФАЙНО планує запустити її у ротацію. А уже влітку учасники гурту мають намір зняти відеокліп на цю річ. В концерті прозвучать також і нові композиції які вже встигли засвітитися в радіо та телепросторі „Осінь” та „Амон Ра-радіо”. Будуть і зовсім свіжі пісні які ще ніхто зі слухачів не чув.

Для акредитації на концерт та за додатковою інформацією

звертайтесь за тел. 8 067 674 07 23

 

Про авторів

Файно

Додав Art-Vertep 08 квітня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска