Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Василь Васильців Василіса (2009 р.) 9,06 Mb

Львів / ТРІАДА від ВАСИЛЯ ВАСИЛЬЦІВА

13 БЕРЕЗНЯ 16:30

Pozitiff (Львів, вул. Зелена,14)

ТРІАДА в нашому випадку – це три речі в одному: презентація концептуально-нового кліпу «Дуже близько», книжки-збірки пісень з акордами «Я розвертаю тебе» та міні-концерт в підтримку другого ліцензійного диску «Дуже близько». В івенті приймають участь також група «ВУШКА» - неперевершені героїні кліпу «Дуже близько».

Сценарій кліпу «Дуже близько» був написаний Василем Васильцівим, а режисером його виступив молодий київський кліп-мейкер Вадим Левчук. Концепція кліпу полягає у тому, що події життя несподівані і непередбачувані: ніколи не знаєш де і коли з тобою станеться щось класне, або де і коли зустрінеш ту, яка може змінити твоє життя. В певній ситуації, ураган емоцій можуть викликати речі, які в звичайних умовах просто не помічаєш (погляд, жест, образ) і змінити все. Локаціями зйомки були вибрані несподівані закутки Львова а також один з оригінальних арт-клубів. Зйомки почались рано-вранці і тривали 14 годин. Вся попередня підготовка: вибір обладнання, узгодження ключових сцен а також затвердження головних героїнь велись в онлайн режимі по Інтернету.

До збірки пісень «Я розвертаю тебе», яка щойно вийшла у видавництві «Тріада Плюс», увійшли 69 пісень, що складають п`ять нових альбомів. В передмові злегка піднімається завіса над написанням деяких пісень. Книжка стане цінною знахідкою для тих хто прагне співати пісні Василя під гітару чи фортепіано – адже вперше слова пісень у збірці подаються з акордами у власноруч-розробленій автором системі позначення.

Концепція диску «Дуже близько» полягає у тому, що кожен знаходиться дуже близько до своєї мети, хоч шлях до неї часто лежить через сумніви і вагання. Саунд-продюсером проекту виступив Микола Сало (MS`Rec Studio). Випуск альбому здійснено ZMS-Records.

 

Про авторів

Василь Васильців

Додав Art-Vertep 09 березня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска