Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Львів / Прем`єра вистави «Він прийшов»

27-28 ЛЮТОГО

Драматичний театр ім. Марії Заньковецької, довідки телефонами: 235-55-83, 235-58-04, 235-67-62

Хто він – детектив, самозванець чи наше сумління? (роздуми з приводу прем’єри «Він прийшов» Д. Прістлі)

Застановіться на думці, як часто ми задумуємося над тим, що від наших дій чи вчинків (здавалося б іноді цілком незначних) залежить життя інших людей? Адже ми живемо не відокремлено в людському світі, а навпаки становимо частинку загального ланцюжка людства. Чому ж ми так часто забуваємо про інших, чиє щастя, добробут, мрії та плани залежать від нас?

Байдужість – саме ця людська риса присипляє наше сумління і ми роками дбаємо лише про себе, свою сім’ю та родину, відгородившись від решти світу. Нам здається, що саме так усе й має бути, поки хтось із наших дітей не зауважить, що з кожного випадку слід зробити висновок та урок для себе.

Сценічний варіант твору Д. Прістлі «Він прийшов» у постановці Григорія Шумейка, який є першою прем’єрою нового 2010 року, примушує задуматися над багатьма важливими речами. Один день із життя родини Берлінгів багато в чому перегукується із життям кожного із нас. Наскільки ми є справедливими у своїй поведінці до інших, наскільки ми моральні та здатні відповісти за власні вчинки. Про все це краще подумати заздалегідь, ніж з докорами сумління жити багато років, марнуючи своє і чуже життя.

Прем’єрні покази вистави відбудуться 27 28 лютого.

Леся Кічура

 

Про авторів

Драматичний театр ім. Марії Заньковецької

Додав Art-Vertep 16 лютого 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска