Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Максим Волохань Не ДонBass (Скачати альбом) 54,29 Mb

Львів / 13.04 - Презентація книги [эль] у Львові!

13 КВІТНЯ 19:00

Кафе "Art-BODY"
ВХІД -Вільний!

Максим Волохань - поет, культурний діяч, ведучий та організатор з Дніпропетровська. Автор цілої серії культурно-соціальних проектів, як в Дніпропетровську, так і по всій Україні.

Перша книга "Майже 9 mb поезії" була презентована в 16 містах України і мала кілька перевидань. На його вірші вже виконуються кілька пісень Гушей Катушкіним та Марією Чайковською. Також дніпропетровська група "Маса Причин".

На вечорі буде презентація нової книжки Макса під назвою [эль]. Книга вийшла обмеженим тиражем, вже була презентована в Харкові, Києві и Дніпропетровську. Остання презентація буде у Львові.

В цю книгу ввійшли російськомовні тексти за останні пару років, переклади та коротка проза. Над книгою велась активна робота практично весь останній рік. До неї встигли прикласти свою руку відомий поет Женя Соя, в якості перекладача, та ще кілька талановитих поетів. Також відомі київські та дніпропетровські художники і фотографи. В цілому до цього проекту мають відношення десять людей,які, як і сам автор, вклали в нього частинку чогось неповторного. Сподіваюсь ви насолодитесь цією книжкою сповна.

На вечорі будуть російські та українські тексти. Можна буде купити книгу.

 

Про авторів

Максим Волохань

Додав Настічка 07 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска