Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Львів / Відкриття першого у Львові ресторану імпровізацій Грушевський cinema jazz

28 ВЕРЕСНЯ 20:00

ресторан імпровізацій Грушевський cinema jazz (просп. Шевченка, 28)

28 вересня 2012 року з нагоди відкриття відбудеться презентація унікального для Львова ресторану імпровізацій Грушевський cinema jazz (проспект Шевченка, 28).

Ресторан розташувався в самому серці Львова в будинку одного з перших львівських кінотеатрів «Корсо», відкритого в 1912 році. Ресторан імпровізацій запрошує відсвяткувати визначну подію – 100-річчя з дня заснування славетного кінотеатру, найулюбленішого для багатьох поколінь львів’ян.

З нагоди такої події перший у Львові ресторан імпровізацій Грушевський cinema jazz презентує 19 експонатів унікальної приватної колекції ретрокіноафіш Романа Давида. Сама ж колекція нараховує понад 2 000 екземплярів багато,з яких можна буде побачити впродовж року. Виставка є особливо цінною, адже складається виключно з українських афіш, які були рідкістю протягом 40 років радянської доби. Після розпаду Радянського Союзу вдалось врятувати лише деякі ретрокіноафіші, які збереглися в умовах хаосу та невизначеності. І тепер гості ресторану імпровізацій Грушевський cinema jazz мають прекрасну можливість роздивитись справжні твори мистецтва, що ілюструють український та світовий кінематограф 40-х – 90-х років ХХ століття. Даний вернісаж – єдиний в Україні. Востаннє афіші з колекції Романа Давида експонувалася у квітні 1996 року в стінах львівського Національного музею.

Гості презентації, серед яких політики, діячі культури, митці, підприємці, представники дипломатичного корпусу європейських країн та медіа, матимуть нагоду поринути у світ кінематографічного Львова початку ХХ століття та відчути атмосферу славетного львівського кінотеатру «Корсо».

Перший у Львові ресторан імпровізацій обіцяє приємно дивувати гостей не лише смачною європейською та національною кухнею, але й різноманітними мистецькими подіями, як і його славетний попередник кінотеатр «Корсо». Покази фільмів на великому екрані, виставки, концерти наживо, вечірки, презентації книжок– це далеко не весь перелік подій, що очікують на відвідувачів!

Побачимось)

 

Про авторів

Культура

Додав Настічка 29 вересня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска