Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Львів / Прес-конференція ІІІ Міжнародного Фестивалю Бруно Шульца

23 ТРАВНЯ 12:00

м.Львів, арт-кафе «Квартира 35», вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» ІІ поверх

У п'ятницю, 23 травня, о 12:00 у арт-кафе «Квартира 35» (вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» ІІ поверх) відбудеться прес-конференція з нагоди проведення ІІІ Міжнародного Фестивалю Бруно Шульца, що проходитиме із 26 по 31 травня у Дрогобичі.

Такого масштабного заходу, присвяченого Бруно Шульцеві ще не було. До України приїхали провідні дослідники творчості Шульца зі всього Світу: Генрик Сєвєрський (Бразилія), Урі Орлева (Ізраїль), Дорен Дауме (Австрія), Лоренцо Помпео (Італія), Ігор Клех (Росія), Юдита Прайс та Йорген Герман Монрад (Данія), Габор Корнер (Угорщина), Ксав'єр Фар ре (Іспанія), Петра Заврельова (Чехія), Андрій Шкраб'юк та Андрій Павлишин (Україна), Вейкко Суванто (Фінляндія). З більшістю дослідників Ви зможете поспілкуватись на прес-конференції.

У межах фестивалю відбудуться: перформенс Влодка Кауфмана у на вежі дрогобицької ратуші, проект «Цинамон» від Юрія Андруховича та польського гурту «Карбідо», спектаклі гуртів з Австралії, Франції та Польщі, вернісажі виставок Лолі Кантор (США), Бартоломея Міхаловскі (Польща), акції від мистецької формації «Кома» … «а все інше просто не перелічити».

Окрім того, ві Львові у галереї «Дзиґа» відкриється виставка коміксів (оригінали!!!) на оповідання Бруно Шульца німецького митця Дітера Юдта. Окрім Львова ця виставка проходитиме у Дрогобичі та Любліні.

У прес-конференції братимуть участь:

  • Дітер Юдт – мистець, майстер коміксів із Берліну
  • Владко Кауфман – мистець, фіксатор дійсності зі Львова
  • а також багато «шульцознавців» зі всього Світу

Контакти: 8 (066) 85-909-88 Юрко ВовкоГон – прес-секретар МО «Дзиґа»

Організатори фестивалю: Полоністичний науково-інформаційний центр ім. Ігоря Менька Дрогобицького державного університету ім. І. Франка

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа

Додав Art-Vertep 22 травня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска