Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Полтава / «Oneyroid Birthday party - 2010»: міні-фестиваль у Полтаві! "ПаРоМи", "Веселі Біоритми", "Онейроїд", "PanKe Shava", "Майор Пронін", "Транс-Формер" та інші.

25-26 ГРУДНЯ 16:00

Пивниця "Сто доріг", вул. Героїв Крут (колишня П. Комуни), 18. Тел. (0532)7-46-38.
Один день – 55/45 грн.; два дні – 85/70 грн.

Усі вже звикли, що культовий полтавський гурт «Онейроїд» щороку святкує свій День народження, як то кажуть, із розмахом – влаштовуючи великий концерт. Однак цього року Oneyro.Promo.Group вирішили перевершити самих себе і організувати з приводу вже 18-ої річниці гурту справжній дводенний міні-фестиваль, запросивши для виступу виконавців не лише з Полтави, а й з інших міст України!

Але який же фестиваль без різноманітних мистецьких заходів і майстер-класів! Отож і організатори «Oneyroid Birthday party - 2010» вирішили не відходити від цієї традиції й влаштувати майстер-класи з випікання миколайчиків і різдвяних баринь, мотання ляльок та варіння борщика у горщику ( http://artvertep.com/poster/9526/1/13582.html ). Проводитиме майстер-класи старший науковий співробітник Національного музею-заповідника українського гончарства в Опішному Олена Щербань. Відбудеться захід у мистецькій крамниці «Сто доріг», що за адресою вул. Героїв Крут (колишня П. Комуни), 18. Початок заходів 25-го і 26-го грудня о 13-ій і 15-ій год. Вхід: 35/25 грн.

Та головне на фестивалі все-таки музика! І склад виступаючих музикантів цього року буде як ніколи потужним. Адже свої програми відіграють гурти й виконавці, які найбільше сподобались відвідувачам пивниці «Сто доріг» за рік проведення тут концертів.

У суботу 25 грудня слухачів накриє потужною хвилею драйву. Цього дня виступлять:

- молода та амбіційна полтавська команда «Босиком по мостовой» ( http://www.bosikom.com.ua );

- бард-рокер Павло Гуменюк ("Дядечко Бо", екс-"Незвичайний Такотож", http://artvertep.dp.ua/authors/ntakotogh );

- апологети українського року в Полтаві – гурт «Майор Пронін» ( http://music.poltava.ua/mayorpronin/songs );

- запальні й енергійні львів'яни – «PanKe Shava» ( http://panke-shava.com );

- гурт прогресивного емо-реггі-турбошансону і ресторанного психоделу – ВІА «Веселі Біоритми» з м. Кіровоград ( http://veselibiorytmy.com.ua );

Ну, а закінчиться програма дня, звичайно ж, виступом іменинників. На своє музичне повноліття гурт «Онейроїд» ( http://oneyroid.com ) виконає найкращі хіти всіх років. А на додачу слухачів очікує ще й джем-сейшн від музикантів, які грали у групі в різні часи.

А наступного дня, у неділю 26 грудня, слухачів огорне легка й м’яка, але не менш емоційна музика. Серед номерів другого дня:

- містично-загадкові імпровізації від «Фрактал Мандельброта» ( http://www.poltavaforum.com/poltava-video-223/12454-fraktal-mandelbrota.html );

- «прибулець» із Кременчука Гаррі Гарін («Znykli Prybulci», http://vkontakte.ru/club11678874 );

- мелодійний етно-блюз Сергія Буланого ("Контрабас", http://www.myspace.com/kontrabas );

- давні друзі іменинників – група «Транс-Формер» ( http://www.trans-former.org.ua );

- лірично-іронічна акустика Андрія Гречаника («ДМЦ», http://www.dmc.net.ua );

- унікальний подільский проект «ПаРоМи» (Павло Нечитайло («Пропала грамота»), Роман Кріль («Очеретяний кіт»), Микола Доляк («Подільські сурікати»), http://vk.com/club11372344 ).

Як і першого дня, завершать концерт іменинники. Новий 19-й музичний рік «Онейроїд» ( http://community.livejournal.com/oneyroid ) почне вже знайомою слухачам україномовною програмою «Ходень» і… презентує абсолютно нову – «Мобильная слизь»!

Виступи музикантів відбуватимуться у пивниці «Сто доріг» (вул. Пар. Комуни, 18) і розпочинатимуться о 16 год.

Вартість входу на музичну частину:

- один день – 55 грн. (45 грн. – із клубною карткою oneyro.promo.group);

- два дні – 85 грн. (70 грн. – із клубною карткою oneyro.promo.group).

Замовлення столиків за тел. (0532)7-46-38.

 

Про авторів

Пивниця Сто Доріг

Додав Suc 20 грудня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска