Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Полтава / IV Міжнародний фестиваль Vorskla-Rock'n'Ball

29-30 СЕРПНЯ 12:00

м. Полтава, парк "Перемога"
Вхід за благодійними внесками

 

У Полтаві 29 та 30 серпня відбудеться міжнародний фестиваль Vorskla-Rock’n’Ball. Цього року, окрім традиційних музичної та футбольної частин, фестиваль представить відвідувачам насичену культурно-мистецьку програму. Як і у минулі роки, фестиваль переслідує не лише розважальні, але й благодійні цілі — всі зібрані на фестивалі кошти будуть передані на підтримку дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО. Наразі таких сімей на Полтавщині вже, на жаль, більше ста.

Цьогоріч фестиваль змінив локацію — дійство відбуватиметься у парку «Перемога». Окрім основної музичної частини, що  впродовж двох днів вражатиме своїм різноманіттям на Великій сцені Співочого поля Марусі Чурай, на фесті відбуватиметься відразу кілька культурно-мистецьких, спортивних, просвітницьких та доброчинних атракцій:

·         міні-футбольний турнір ;

·         виставка сучасного мистецтва від організаторів соціально-мистецького проекту «Кадетаріум»;

·         хендмейд майстер-класи;

·         поетична сцена від мистецького об’єднання «MagnumOpus»;

·         рок-концерт на Великій сцені (Співоче поле);

·         нічне кіно;

·         благодійний ярмарок та містечко майстрів від Полтавського батальйону небайдужих;

·         акустично-етнічний концерт (на малій сцені);

·         лекторій на тему «Мистецтво. Суспільство. Війна».

На території фестивалю діятиме безкоштовний наметовий табір під охороною.

Вхід на головну сцену фестивалю (Співоче поле) відбуватиметься заблагодійними внесками. Просимо відвідувачів поставитися до цієї умови відповідально і не намагатися потрапити на концерт безкоштовно, адже ваш внесок та всі зібрані на фестивалі кошти будуть гарантовано передані дітям героїв України. Героїв, які ціною свого життя захистили наш з вами спокій тут, у мирній Полтаві.

На головну сцену фестивалю вийдуть: «ТіК» (Вінниця), «Asea Sool» (Батумі, Грузія), «Zatoczka» (Могильов, Білорусь),  «Вій» (Київ), «Тінь Сонця» (Київ), «The Вйо» (Київ/Кобеляки), «Жадан і Собаки» (Харків), «Очеретяний кіт» (Вінниця), «Царство Небесне» (Стаханов), «Онейроїд» (Полтава), «Шепіт Нагваля» (Кривий Ріг),  Black Maloka  (Київ),  The Hipnotunez (Вінниця),  «Гараж Ньютона» (Харків),  «Ктулху» (Полтава),  «Майор Пронін» (Полтава),  Paradox (Лубни),  «Яри» (Краснокутськ), «Транс-Формер» (Полтава), Solaris & Big Bang (Полтава), «ДельТора» (Полтава).

На акустичній сцені зіграють та заспівають: «Древо» (с. Крячківка, Пирятинський район) «Стрибожі внуці» (Полтава), «10 негренят» (Полтава),  Znykli Prybulci (Кременчук),  Іван Новобранець (Полтава), «Звёздная радуга» (Кременчук),  Наталія Святцева (Полтава) та інші.

У програмі можливі зміни та доповнення. Слідкуйте за новинами на офіційному сайті та сторінках фестивалю у соцмережах:

http://rock-n-ball.org.ua

http://vk.com/rocknball   

http://www.facebook.com/RockNballFest

Фестиваль підтримують: благодійний фонд Валерія Головка,  ФК «Ворскла»,  завод «ПластиКом»,  фірма «ПолтаваРиба», фірма «Зоря», ресторан «Зефір».

Інформаційні партнери: RadioRocks, Хіт-fmKiss-fm, «Афіша Полтава».

Фестиваль, що проводився щорічно, починаючи з 2011 року, у селі Соснівка Полтавського району за 12 км від міста, з низки об’єктивних причин не відбувся у 2014 році.

Нагадаємо, що у 2012-2013 роках зібрані на фестивалі пожертви передавались дітям Зіньківського та Новосанжарського будинків-інтернатів.

 

Про авторів

Пивниця Сто Доріг

Додав Suc 21 липня 2015

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска