Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Полтава / Шабаш №3: Smoooga Band(Київ), ETC(Суми), Сестра Керрі (Полтава), Недаремно (Дніпропетровськ) та Мы100 (Київ)

11 КВІТНЯ 19:00

Будинок культури ПТМЗ (вул. Павленківська, 1)

Появою на третій Шабаш тішитимуть чудові альтернативні команди Smoooga Band(Київ), ETC(Суми), Сестра Керрі (Полтава), Недаремно(Дніпропетровськ) та київська формація Мы100.

Кожна команда яскраво вирізняється одна від одної, але глибина і настрої усіх команд тісно переплітаються і створюють єдиний букет смаку, запаху та відчуття, який занурить слухача у двогодинний шторм весняної альтернативи.

Гостями Шабашу стане відома вінницька джазова група «Клод Домъ».

Smoooga Band(Київ)

«Smoooga — маразматично-креативнi тексти, рiзноманiтний і неординарний матеріал, приємний вокал — ось головні характерні особливості цього nu-rock колективу. І хоч в творчості відчувається помітне наслiдування Nickleback і The Calling — гурт, як мінімум, не дасть вам занудьгувати і зарядить хорошою порцією драйву :)»

ETC(Суми)

Перед слуханням ETC потрібно сильно вдихнути і спробувати затамувати подих якнайдовше. Видихнути вони просто не дадуть. Одна з найсильніших і найцікавіших команд альтернативного напряму в Україні. Надзвичайно змістовні і глибокі тексти роблять цей гурт ще більш потужним і актуальним. Можемо запевнити, що такого драйву Полтава ще не бачила.

Мы100(Київ) Переможці минулорічного фестивалю «Фортеця»

Надзвичайне поєднання регі, хіп-хопу, R’n’B року та ще з десятка інших стилів дозволить отримати насолоду від цієї команди. Як мінімум згадати ранню весну 2005 року, коли все було знову.. і все було спочатку.

Сестра Керрі(Полтава)

Певне найкраща і найперспективніша команда полтавської альтернативної сцени на сьогодні. Харизматичний і непересічний вокал фронтмена та вокалістки якісно доповнюються міксом баяну та скрипки. Дуже цікаві тексти надають звучанню колективу потужності та змісту.

Недаремно (Дніпропетровськ)

Молода дніпропетровська команда альтернативної рок сцени. Приємний жіночий вокал одразу навіює спогади про «Форбованого Лиса» чи «Крихітку Цахес». Використання приємних гармоній з поєднанням жорстких гітарних рифів доповнює загальне звучання колективу. В цілому дуже приємна музика.

 

Про авторів

PanKe Shava

Додав Art-Vertep 02 квітня 2009

Коментарi

13 квітня 2009

Мысто - интересно, но скучновато, если много. а было много ;)
smoooga - КРУТО зажгли! народ хоть двигаться начал. из минусов - в начале на них вырубался звук.
недаремно - прикольная музыка, вокал - можно разнообразить.
в начале была группа со скрипкой интересная. не помню название.
___
а воообще - мало освещения, видно было только барабанщиков. и мало народу ;(

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска