Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Прилуки / Фестиваль театрального мистецтва "Мрій-Дім 2014"

13-17 ТРАВНЯ

м. Прилуки, Чернігівської області
(063) 76-87-875, (066) 36-38-227, (097) 46-16-402

Люди ТЕАТРУ, або ті, хто мріє жити театром! На наше глибоке переконання - театральне мистецтво має велику об'єднуючу силу і не має кордонів. В цей час великих випробувань і становлення нашої держави, з вірою у перемогу розуму, сили духу і світла, ми оголошуємо прийом заявок на участь у 3-му Всеукраїнському фестивалі театрального мистетцва "Мрій-Дім 2014".

Фестиваль об'єднує на своїй території представників трьох театральних шкіл (Львів, Київ, Харків). 

Ти талановитий, артистичний, мрієш стати актором і плануєш цього року вступати до "театрального"? - подавай заявку на конкурс акторів-аматорів "ДОМОВИК" та візьми участь в майстер-класах від професінйних майстрів та заяви про себе перед викладачами з театральних ВНЗ Києва, Харкова, Львову.

Ти молодий режисер, який має професійну освіту і думає, як себе зарекомендувати серед дорослих колег - подавай заявку на участь в майстерні "4 КІМНАТИ". А ще випробуй себе на професійну готовність до роботи в екстримальних обставинах.

Маєш фотоапарат, чи відео-камеру і любиш знімати кліпи, але не вистачає професійних знань? - в майстерні "КІНО-ЛІФТ", на тебе чекають професійні, досвідчені "кіношники", які поділяться секретами кіно продакшену.

Приваблює світ дизайну і ти хотів би поспілкуватися з однодумцями та спробувати створити спільний продукт? - надсилай заявку в майстерню "Стін-А"

Є вільний час та бажання поспілкуватися з цікавими учасниками та членами журі, і стати одним з будівничих "Мрій-Дому"? - долучайся до молодої та енергійної команди ВОЛОНТЕРІВ!

Вільно орієнтуєшся в інтеренті, чи володієш ІТ-технологіями і хочеш поекспериментувати - приєднуйся до нашої команди для забезпечення он-лайн трансляції фестивалю.
Є бажання підтримати наш фестиваль в інший спосіб, та дати можливість творчо реалізуватися? - готові розмістити логотип, чи інформацію про Вашу фірму або ж видання - до списку партнерів та "спонсорів" фестивалю.

Кожен день неповторний і особливий. Не помічаєш? Тобі здається, що твоє життя без змін, а дні сірі й одноманітні? Тобі не вистачає фарб і веселощів? А хочеш бути частиною чогось незвичайного? Тоді тобі точно потрібно приїхати у “МрійДім”, де свято щодня, ми разом створимо незабутню атмосферу!

Крім фестивальних подій, кожного дня буде новий дрес-код, який відповідатиме заданій темі. Не треба обмежувати себе, можливо десь в середині кожного з нас живе людина не тільки творча, а ще й стильна та безбашна. Ваш образ може виглядати на стільки епатажно та незвично на скільки вам дозволить ваша фантазія. Чим більше продуманих деталей, тим краще оцінять вас ваші колеги.

13 травня «Хто ти, маска?»

В театральній справі не звикати одягати маски образів та героїв, ролі яких виконують актори. На відкритті ми одягнемо маски, створюючи загадкову атмосферу. А якщо у тебе немає маски з собою  - не біда! Можна доопрацювати свій образ за рахунок боді-арту. Ввечері всі знімуть маски і ми познайомимось ще раз.

14 травня «Справа в шляпі»

Хто не читав, або хочаб не дивився фільм-мультфільм про Алісу в країні чудес? Пам’ятаєте Капелюшника? А епатажна Катя Осадча? А Наполеон? І кожен з них неповторний і екстравагантний у своєму образі. То чому б і всім нам не вивільнити свою фантазію, адже це може бути від звичайної бандани до пожежної каски.

15 травня «Твоя музика»

Граєш на музичному інструменті? І тут ти влучив в яблучко! Третій день присвячений музиці. Візьми з собою щось, чим можна створити музику і вливайся в атмосферу третього дня фестивалю. Також після всього дня відбудеться традиційне Коло кави, де можна буде зіграти на своєму інструменті.

16 травня «4 кольори»

Відклади темні кольори в бік і підійми настрій з четвертим днем, де мрій-домовці мають одягнути на себе 4 кольори – синій, червоний, жовтий та зелений. Розмальовуйся та ходи посміхаючись!

17 травня «Етно стиль»

Тема фінального дня фестивалю буде Етно стиль одягу. До речі, останній день фестивалю являтиметься початком Миколиного ярмарку, який матимуть змогу відвідати всі бажаючі гості та учасники фестивалю. Комфорт і легкість чекатиме тебе на святі.

ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК на участь у всіх конкурсах і майстернях фестивалю "Мрій-Дім" 2014:

ava_reestr

Час всім мріям збуватися! Не пропусти свій шанс прийняти участь у найдрайвовішій весняній театральній події – “МрійДім 2014″.  Фестиваль немає аналогів, він об’єднує в своїх стінах аматорів та початківців, знайомить молоді таланти з метрами своєї справи. Весна, драйв, молодь, досвід, нові знайомства та нові друзі, масса задоволення та ні хвилини спокою. Цьогорічний “МрійДім” готує для учасників нові пригоди та незабутню атмосферу. Ви поринете в світ театру на цілих чотири дні. А ще всіх учасників та гостей фестивалю чекає БОНУС! Закриття фестивалю випадає на свято в нашому місті –  День народження Миколи Яковченка, сміхотворця та особливої великої душі людини. Ми так любимо нашого земляка актора, що всім містом святкуємо, ярмаркуємо і з радістю поділимось своїм щастям та зарядом позитиву із вами!

Не бачу причин бути вдома з 13 по 17 травня, реєструйся та пакуй чемодани на “МрійДім” і друзів бери із собою!

Реєстрація заявок на участь у всіх конкурсах та майстернях триватиме до 6 травня 2014 року включно! Щоб відправити заявку на участь у конкурсах скачайте одну з форм заявок розміщених на сторінці реєстрації або в соцмережі вконтакті, або пройдіть on-line реєстрацію на сайті.
Детальніше про умови конкурсів...

 

 

 

Про авторів

Всеукраїнський фестиваль театрального мистецт Мрій-Дім , , Конкурс/ Конкурси

Додав ceny bab 28 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска