Увійти · Зареєструватися
 

Симферополь / Виставка фотографій Руслана Фесенка «Крим. Гори. Активний відпочинок»

06-16 ТРАВНЯ 11:00-17:00

Кримський будинок миру і дружби з народами зарубіжних країн

Сімферопольський фотограф Руслан Фесенко відносно нещодавно став виставляти свої роботи у виставкових залах кримської столиці. Цьому передували роки праці над собою, накопичення досвіду і матеріалів. Свої експозиції автор формував не тільки з світлин, а й з колажів та художніх авангардних робіт у площині.

6 травня у Кримському будинку миру і дружби з народами зарубіжний країн за сприяння Кримської республіканської спілки міжнародних зв'язків (КРСМЗ), відкрилася нова персональна виставка фотографа під назвою «Крим. Гори. Активний відпочинок. Повторно». Триватиме вона до 16 травня. Головними героями цієї експозиції є Чатир-Даг та скеля Ак-Кая – це одні з найулюбленіших його гірських вершин у Криму.

У кожну світлину експозиції закладені природна сила і спокій Криму. Нічого зайвого, нічого непотрібного, а просто – так як є у житті. Відвідуючи усі виставки Руслана Фесенка, можна відзначити, що це одна з особливостей його робіт і світосприйняття. Він бачить прекрасне у буденному і намагається донести це до глядача. Крім того, у деяких його роботах критики відзначають своєрідну удавану поверховість у побудові композиції. На такі критичні зауваги Руслана відповідає: «Ми це бачимо, знаємо, що воно є, то для чого це приховувати на фото? Вважаю найголовніше, щоб у житті та творчості була правда, щирість, доброта і чесність. Взагалі, правда, постійний рух і любов до світу – три життєво важливі позиції, яких я дотримуюся, і буду закликати усіх це робити. А ще, я люблю усе гарне, естетичне - колір, форму, декоративні речі, і, безумовно, гарних людей! Вважаю, великим гріхом не насолоджуватися тією красою, яка нас оточує. Наше суспільство треба вчити бачити прекрасне і насолоджуватися ним».

На одній із виставок сімферопольський мистецтвознавець назвав Руслана Фесенка прибульцем з іншої планети, бо він бачить світ по-своєму, як людина із-зовні, яка дивиться на все своїм особливим поглядом.

Мабуть так і є, а особливість цього погляду у тому, що людина віднайшла гармонію і красу у собі, а тому бачить її і навкруги і вважає, що гріх ними не насолоджуватися.

Катерина Криворученко

 

Про авторів

Руслан Фесенко

Додав Art-Vertep 14 травня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска