Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Kozak System Така спокуслива (2012) 7.92 Mb
Гурт Kozak System Сніг (2012) 10.84 Mb

Тернопіль / KOZAK SYSTEM з прем’єрою альбому «Шабля»

07 ГРУДНЯ

клуб Хмільне Щастя

Цієї осені ТИ станеш частиною системи!
18 міст України, порція несамовитого, шаленого драйву і запалу гарантована!
Вибухова сила козацького року - у листопаді Kozak System з презентацією нового альбому ШаБля у твоєму місті.
Цю осінь ти запам’ятаєш надовго!
Не проґав!
Kozak System. Шабля!

Альбом «Шабля» виходить у музичному видавництві «CompMusic/EMI» як продовження давньої співпраці, що почалася у 2001-му. Тоді гурт став першим українським колективом, з яким підписав контракт міжнародний лейбл «ЕМІ» і видав альбоми в Україні, Англії, Польщі, Німеччині, Чехії та Словаччині. Свіжу платівку можна буде придбати на концертах KOZAK SYSTEM, а згодом – у всіх музичних крамницях у вигляді СD та в онлайн-магазинах в mp3-форматі.

Довідка:

KOZAK SYSTEM – вже відомі музиканти із захопливою історією становлення у складі гурту «Гайдамаки», постійного гостя Німеччини, Швейцарії, Польші, Голандії, Австрії, Румунії, Швеції, Італії, Канади, США, багатотисячних майданчиків найбільших фестивалів світу: «Lowlands», «Mundial», «Przystanek Woodstock». Вперше в історії український гурт «Гайдамаки» виступив на Головній сцені найбільшого у Центральній та Східній Європі фестивалю «Sziget», де зіграв серед зірок світового масштабу: «The Prodigy», «Bloc Party», «Faith No More», «Placebo», «The Offspring» та «Fatboy Slim». Виданий у Польщі спільний альбом з грандами польської інтелектуальної музики гуртом «Voo Voo» був проданий за два тижні і став золотим.

Навесні 2012-го стара назва та екс-вокаліст залишилася у минулому. За півроку від початку нового етапу, «реорганізації» та «переродження», KOZAK SYSTEM дали більше 30 успішних концертів в Україні та за кордоном, виступили разом із гуртом «Voo Voo» на грандіозному українсько-польському фестивалі «Noc Kultury 2012» у Любліні – неформальному відкритті чемпіонату Європи з футболу, що відвідало 70 тисяч глядачів з Польщі та України. Нова музика стала продовженням усього знайомого у більш зрілому, відвертому форматі, з особливо лірикою текстів та відновленням найважливіших для музикантів вічних цінностей – гідності, порядності, справжньої дружби, почуттів та чистої творчості, які нівельовані у сучасному суспільстві.

 

Про авторів

Гурт Kozak System

Додав nady 26 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска