Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Харків / Виставка «Літературні дворики Харкова»

06 ЛЮТОГО - 12 БЕРЕЗНЯ 10:00-18:00

вул. Фрунзе, 6. ст. м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова»

Харківський літературний музей запрошує на відкриття виставки «Літературні дворики Харкова», що відбудеться 6 лютого о 18.00.

На виставці будуть представлені фотографії, пов’язані з літературною історією нашого міста: будинок «Слово», де мешкали митці Розстріляного відродження, дворик, що пам’ятає Олександра Довженка (вул. Пушкінська, 62), Сабурова дача – одне з «найлітературніших» місць у Харкові – та ще багато цікавого. Григорій Сковорода і Гнат Хоткевич, Іван Бунін та сестри Синякови, Едуард Лімонов та Людмила Гурченко – дізнайтеся про їхні взаємини зі «старим Харковом», завітавши до Літмузею!

У межах виставки проводитиметься інтерактивна екскурсія.

Виставка «Літературні дворики Харкова» створена за результатами ІІ Міського краєзнавчого конкурсу студентських художньо-дослідницьких робіт «Харківські дворики», що відбувся у 2011 р.

Організатори виставки – Етнографічний музей «Слобожанські скарби» ім. Гната Хоткевича НТУ«ХПІ» та Харківський літературний музей.

Виставку можна буде відвідати з 6 лютого до 12 березня 2012 року за адресою: вул. Фрунзе, 6. ст. м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова» з понеділка по п’ятницю з 10 до 18 год.

Телефон для довідок та замовлення екскурсій 706-25-79

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав oleenkka 31 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска