Увійти · Зареєструватися
 

Харків / Зустріч з істориком Володимиром Маслійчуком

07 ЛЮТОГО

Харківський літературний музей, вул. Фрунзе, 6 (ст. м. «Архітектора Бекетова» або «Пушкінська»)
5,10 грн

7 лютого о 17 годині Харківський літературний музей запрошує на чергову зустріч в експозиції «Григорій Сковорода: мандрівка за щастям» із відомим харківським істориком Володимиром Маслійчуком.

Тема розмови – «Слобідська Україна другої половини XVIII cт.: культура, освіта, девіації». На зустрічі також ітиметься про нову книжку Володимира Маслійчука «Неповнолітні злочинці в Харківському намісництві 1780 1796 рр.» (Харків, 2011).

Володимир Маслійчук закінчив історичний факультет Харківського державного університету, дисертаційне дослідження присвячувалося козацькій старшині слобідських полків, від вивчення вищих прошарків суспільства перейшов поволі до студій нижчих верств та маргіналів. Автор більше 100 публікацій. Викладав в Харківському національному університеті ім. Василя Каразіна, в Національному університеті «Києво-Могилянська академія», очолював історичну секцію Харківського історико-філологічного товариства, був відповідальним секретарем часопису «Україна модерна». Зараз викладає Нову історію Західної Європи та Північної Америки у Східноукраїнській філії Міжнародного Соломонового університету (м. Харків), співредактор сайту historians.in.ua.

Чекаємо на вас у Харківському літературному музеї за адресою: вул. Фрунзе, 6 (ст. м. «Архітектора Бекетова» або «Пушкінська»)

Вхід до музею 10 грн (для студентів 5 грн) + бахіли

 

Про авторів

Володимир Маслійчук

Додав Chyzh 02 лютого 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска