Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Kharkiv Za Jazz Fest Alina Orlova. Menulis 2,25 Mb
Kharkiv Za Jazz Fest Alina Orlova. Lovesong 2,78 Mb
Kharkiv Za Jazz Fest Alina Orlova. Vasaris 3,63 Mb
Kharkiv Za Jazz Fest Alina Orlova. Vaiduokliai 4,61 Mb
Kharkiv Za Jazz Fest Avishai Cohen. Elli 9,65 Mb
Kharkiv Za Jazz Fest Avishai Cohen. Heavy 7,70 Mb

Харків / Концерт Ryan Cohan Quartet

27 ЛЮТОГО 19:00

Театр Шевченка (вул. Сумська, 9)
Середня вартість квитка - 100 грн

Вже менше, ніж півтора місяці залишилось до прибуття в Харків першої «джазової делегації». 27 лютого, о 19:00, в театрі імені Шевченка – авант-шоу фестивалю Kharkiv Za Jazz Fest – 2009. «Першою ластівкою» фестивалю стане Ryan Cohan Quartet, концерт якого пройде за підтримки Посольства США в Україні.

Квартет Райана Коана в Україні вперше. А в США музику цього колективу (а в першу чергу – його лідера) вже багато років вважають зразком «справжнього» джазу. Тому не випадково, що вже другий рік поспіль саме ці музиканти мають честь виступити в ролі Jazz Ambassadors – Джазових Послів. Зараз музиканти продовжують розпочатий ще минулого року світовий тур «Rhythm Road» (« Ритм дороги») в рамках програми American Music Abroad» («Американська музика за кордоном») – за підтримки Уряду США і проекту Jazz At Lincoln Center. Після України квартет вирушить до Росії і Біларусі.

Майстер як акустичного, так і електричного джазу, Коан – невичерпний потік ідей. Це помітно як за його сольними проектами, так і за тими програмами, які він робить разом зі своїм квартетом. Склад колективу: Райан Коан (Ryan Cohan) – клавішні, Джоф Бредфілд (Geof Bradfield) – саксофон, Лорін Коен (Lorin Cohen) – контрабас і Кобі Уоткінс (Kobie Watkins) – барабани та перкусія.

Райан Коан – один з найпопулірніших в США джазових піаністів останнього десятиріччя. Композитор, аранжувальник, продюсер, викладач Джазового інституту Скідмо в Нью-Йорку, він збирає на свої майстер-класи повні зали по всій країні. Кілька років тому Коан був удостоєний почесного гранту Чиказької Палати Музикантів.

Авторитетний американський музичний журнал DownBeat характеризує Коана як сильного та обдарованого піаніста школи Бада Пауелла, Хербі Хенкока та Чіка Коріа. А “TimeOut Chicago” (найбільший гід по культурним подіям та розвагам мегаполіса) пише про піаніста як про музиканта, що знаходиться на вершині Великого Джазу завдяки своєму бритвенно гострому почуттю виконання сольних композицій. Високо відгукується про нього і канадське видання “Medicine Hat News”: «Коан – надзвичайно сильний імпровізатор з приголомшливою технікою виконання. Важливо, що в його імпровізаціях не буває випадкових моментів – все підпорядковано законам високого мистецтва. При цьому він має досить сміливості для того, щоб вчасно відійти вбік і дати своїм музикантам виступити на перший план».

Відомий Коан і як продюсер та композитор фільму «Тапіока», що встиг стати культовим менш ніж за рік з часу його прем’єри (19 січня 2008). Прем’єра відбулася в Юті, на фестивалі інді-кіно Park City Film Music Festival. До речі, одну з головних ролей у цьому фільмі зіграв легендарний бродвейський актор Бен Вереєн, зірка кінокартини «All That Jazz».

Придбати квитки на концерт Ryan Cohan Quartet в касах театру ім. Шевченка можна буде вже найближчими днями, а поки що можна забронювати їх, подзвонивши за телефоном +380 57 705 02 26. за цим же номером ви можете отримати і додаткову інформацію про концерт.

І вже буквально за кілька днів стане відомою попередня програма фестивалю Kharkiv Za Jazz Fest – 2009. Поки що скажемо лише те, що вперше в історії джазового фестивального руху в Україні фестиваль триватиме цілих два тижні – з 24 березня по 4 квітня. Слідкуйте за інформацією на нашому сайті та сайті www.zajazz.com

 

Про авторів

Kharkiv Za Jazz Fest

Додав Art-Vertep 21 січня 2009

Коментарi

19 лютого 2009

e-mail:tatiana033@bigmir.net
В парк Нiмеччини шукають постiйно 5 чол.ДiКСi-КАНТРi-ЛАТИНО"по 40 хвилин НОН-СТОП/6ГОДИН в день/РОЗВАЖАЛЬНИЙ
шоу-БЭНД.Двiйний склад iНСТРУМЕНТiВ+ПРОГРАМИ при тому же 5 чол.складi.(2-3 музиканта володiють электроiнструментами(електрогiтара,кейборд,др)помимо ДiКСi iнструментiв.
2 програми/тiльки темпова,зажигаюча публiку парка програма:
1)ДIКСI-готова 3.5годинна програма.ТАКТ:40 хвилин готовi НОН-СТОП РОЗВАЖАЛЬНО-ТЕАТРАЛЬНi ШОУ. Гра:стоя+на ходу
2)ЭЛЕКТРОПРОГРАМА:з 2-3 електроiнструментами+пральна дошка/пила/сопiлка,скрипка,др(на Ваш вибiр)КАНТРi-ЛАТИНО-ХiТИ 40-70 рокiв,iтальянська,Румба.
Щоденно:6.5 годин гри/по 40 хвилин НОН-СТОП
Щоденно:1 парад /продумайте програму
Обовязкова:театральнiсть,веселий нрав музикантiв,дисциплiнова нiсть,пiдтянутiсть БЕЗ СПАДУ роботоспособностi на протязi 8 мiсяцiв.Зарплата:850 евро+житло+дорога+медстрахiвка.Бажаючим
мати ХОРОШУ РОБОТУ-звертайтеся.Якщо Ви энергiйнi+веселi,теа тральнi(вмiете дурачитися/заводити публiку)-висилайте DVD-запис Вашоi роботи+склад+ВС? ВАШi телефони по адресу: K?NSTLERAGENTUR,Postfach 1312,D-53776 Eitorf,Germany

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска