Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Харків / В рамках програми ARSENALE 2012 та міжнародної акції «Ніч Музеїв» в АртПідвалі галереї «РИБОТЕРАПІЯ» Влодко Кауфмана

19 ТРАВНЯ - 30 ЧЕРВНЯ

Харківська Муніципальна галерея (вул. Чернишевського, 15)

З 19 травня по 30 червня

В рамках паралельної програми ARSENALE 2012

та міжнародної акції «Ніч Музеїв»

в АртПідвалі галереї

«РИБОТЕРАПІЯ»

Влодко Кауфмана

19 травня в межах всесвітньої акції Ніч Музеїв в артпідвалі Муніципальної галереї відкривається мистецька серія надзвичайного і незвичайного львівського митця, перформера, живописця та графіка Влодко Кауфмана під назвою «Риботерапія».

Влодко Кауфман не вперше приїздить до Харкова – він вже встиг стати гарним другом галереї та зачепити місцевого глядача провокативною художньою мовою і зверненням до первісних мистецьких форм.

Головною особливістю «Риботерапії» є те, що митець не малює, а фактично вирощує свої твори – які починаються від ока і продовжують рости до безмежності.

«Із розростанням риби я доштуковую папір – аркуш до аркуша, аркуш до аркуша. Це переростає в медитацію. Через кожен долучений новий аркуш я контактую з тим, що зі мною відбувалось».

Проект «Риботерапія» в Муніципальній галереї, бере участь в паралельній програмі ARSENALE 2012, що проводиться водночас з основною програмою Національної бієнале у Києві.

Про автора: Влодко Кауфман мешкає та працює у Львові. Є учасником чималої кількості спільних проектів та персональних виставок. Співзасновник Мистецького об’єднання «Дзиґа» та «Інституту Актуального Мистецтва».

 

Про авторів

Харківська муніципальна галерея

Додав oleenkka 13 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска