Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Харків / Виставка «Lomo Sapiens»

10-17 ЛИПНЯ 17:00

Харківська Муніципальна галерея (вул. Чернишевського, 15)

Ласкаво запрошуємо 10 липня о 17:00 до Харківської Мунципальної Галереї, де відбудеться урочисте відкриття першої міжнародної ломографічної виставки на теренах України.

У виставці Lomo Sapiens візьмуть участь 290 ломографів з близько 44 країн світу, загалом можна буде помилуватися ломостінкою з 1069 світлин.

  • Постер: Таня Борзунова
  • Назва: Riccardo FIsichella
  • Ідея: Марічка Рубан

Вони такі самі як ми... Лишень мають ще одне око, зазвичай пластикове або іграшкове. Зустріти їх можна по всьому світові, харчуються плівками, бувають кількох різновидів. Holga Sapiens, LC-A Sapiens, LUBI Sapiens та ін. Науковці ще певною мірою не визначили вплив вищезгаданих істот на суспільство, тому пропонуємо вашій увазі невеличке дослідження продуктів діяльності Lomo Sapiens. Поки мистецтвознавці вирішують чи займатися їм цим питанням, подивімось правді ввічі та визнаємо хоча б той факт, що Lomo люди існують. І хоча їхнє кредо: "Не думай, а знімай!", вони довели своє право вважатися окремим підвидом людини розумної, просто мозок в них дещо специфічний та він'єтований.

Метою проекту є проінформувати панство про популярний в світі напрямок фотомистецтва ломографію. Залучитися підтримкою всіх верств населення, та довести, що знімати можен кожен. На виставці можна буде побачити світлини звичайних людей з усього світу, що їх знято на плівкові камери. Хто сказав, що аналогова фоторгафія — це минуле? Жодна цифрова камера не відобразить життя так жваво, незбагненно, чуттєво та світлочуттєво. Це не мертві піксели, а живі світловідбивні емульсії з яких все починалося, і які ніколи не втратять актуальності. Діставайте з горищ та антресолів свої старі радянські камери, та прієднуйтеся до світового руху ломографів!

 

Про авторів

Марічка Рубан , Харківська муніципальна галерея

Додав Art-Vertep 08 липня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска