Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Pianoбой Этажи (feat. (Бумбокс) (2012 р.) 4.88 Mb
Pianoбой Ведьма (2010 р.) 8,69 Mb

Харків / Сольний проект Дмитра Шурова PIANOБОЙ у Харкові

27 ЛЮТОГО 19:00

Клуб Jazzter (пров.Театральний, 11/13)
Довідки: 706 48 19


Життя Pianoбоя почалося, коли Дмитро Шуров (екс-клавішник «Океану Ельзи», соратник Земфіри та сопродюсер її останнього альбому «Спасибо», і один з трьох творців групи Esthetic Education) взявся за написання опери для шоу Олени Ахмадулліної (російського топ-дизайнера) на Paris Fashion Week. Крім кількох десятків арій і п'єс з'явилося безліч пісень, які музикант вирішив винести в окремий сольний проект, що одержав назву Pianoбой.

Вперше проект був показаний публиці у жовтні 2009-го на фестивалі Молоко Music Fest, який проводився в рамках «Гоголь Фесту» в «Мистецькому Арсеналі». Окрім цієї презентації, восени Pianoбой дав ще декілька коротких, але яскравих концертів: зіграв наживо на показі нової колекції Лілії Літковської («Привязанности»), відкрив своїм сетом Тиждень Британського кіно, зіграв концерт на святкуванні дня нарождення журналу Harpers Bazaar у Києві і т.ін.. Прем'єра пісні «Смысла.Нет» пройшла на Просто Радіо і на ток-шоу Савіка Шустера на ТРК «Україна».

У січні 2010 Pianoбой розпочав запис дебютного альбому, а 26 лютого, концертом в Дніпропетровську, розпочинається клубний тур Україною (Дніпропетровськ, Харків, Донецьк, Львів, Одеса, Чернігів, Київ), котрий завершиться концертом у Києві наприкінці березня.

Концерт Pianoбоя - музичне шаманство людини, взаємно закоханої в своє піаніно. Це живі концерти незалежного, талановитого та дуже харизматичного артиста - справжнього, а не зліпленого продюсерами. На сцені разом із Дмитром Шуровим будуть шокувати публіку його соратники - темношкіра співачка Ліда Тутуола, багатодітна мати і п'яниця, Ольга Ігорівна Шурова (вчителька молодших класів), гітарист Саша Друганов, студент факультету філософії, а також барабанщик, відомий по роботі з Жанною Агузарової і Звуками Му. Музиканти вільно міняються інструментами а також, крім піаніно, клавіш, гітар і барабанів, використовують масу різних підручних засобів-інструментів - від дитячого іграшкового піаніно і керма до давньої індійської фісгармонії й африканського варгану.

Дмитро Шуров: «Я би хотів, щоб кожен концерт цього туру перетворювався на шабаш. З нетерпінням чекаю початку туру, адже перша зустріч, це завжди щось.»

 

Про авторів

Pianoбой

Додав Art-Vertep 10 лютого 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска