Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Мурени Ковток Весни 6.79 Mb

Харків / Концерт гурту "Мурени" в Pintagon club

12 БЕРЕЗНЯ 20.00

Pintagon club (вул. Данилевського, 26)
40 грн.

Ці хлопці доказали, що якісну музику можна творити не лише у великих мегаполісах нашої країни, а й у райцентрах, скажімо. ці хлопці грають цікавий поп-рок, одні з небагатьох серед українських зірок записуються зі симфонічним оркестром.

Тотальних оголених дівочих частин тіла у наших електронних медіа поява «мурен» може видатись дивною і навіть неочікуваною. Це не група випадкових персонажів, яких відібрали на численних кастингах, це тим більше не гіперамбіційні й настільки ж безтолкові «регіонали», яких столичні «воротили» підкоректували за допомогою стандартного артистичного тюнингу (стилісти/візажисти/аранжувальники і т.п.) і запустили в загальний котел. щоб подивитись, що з того вийде…

«Мурени» - такі, як вони є, - і це, можливо, найкраще, що є у цьому бренді. право на те, щоби бути справжнім, просто так не дістається – його потрібно заслужити. у «мурен» воно є. вони не впали з неба – група активно функціонує вже майже 10 років. вони грають те, що їм подобається – умовно кажучи, адаптований до українських реалій та ментальності брит-поп. щось робить їх трохи подібними на асоціальних manic street preachers. їхні тексти не напишеш на замовлення – подібний рівень

Відвертість не купується і не продається, тому цим дещо наївним пісням віриш.

Можливо, лише трохи більше нервів і парадоксальності у поєднанні жорсткості та ніжності. напевно, трохи менше думок про відповідність т. зв. формату. і тоді напевне «мурен» ніщо не зможе «нагнути». у них є стержень – у цьому сумнівів немає. вихід «мурен» на поверхню із своїм дебютним альбомом, який ось-ось відбудеться – це переконливе підтвердження динамізму, якого набуває українська шоу-індустрія. може так статись, що комусь із старожилів артистичного олімпу доведеться посунутись. із муренами, як відомо, жартувати не варто!

Група Мурени існує вже 5 років і тому з новою програмою і другим альбомом вирушає в тур Україною. Гастролі почалися в 2010 році із Західної України. Попереду Східна і Південна Україна. В Харкові група гратиме в клубі "Пінтагон" 12 березня 2011 року. Де в рамках концерту відбудеться презентація нових пісень і звичайно порадують старими відомими синглами"Схожа на осінь", "Забути", "Скучаю", "Мадемуазель" і т.д.! Чекаємо харків'ян на зустріч 12 березня у клубі "Пінтагон".

http://www.mureny.com/

Билеты продаются без указания номера места

 

Про авторів

Мурени

Додав OksanaY 14 лютого 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска