Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Харків / Уроки Мілоша для України

02 ГРУДНЯ 15.30

Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна (пл. Свободи 4, «Велика хімічна» аудиторія

Третя панельна дискусія

«Пограниччя – зона великих єресей?»

у рамках міжнародного проекту

«Уроки Мілоша для України»

2 грудня 2011 року о 15.30, в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна (пл. Свободи 4, «Велика хімічна» аудиторія) відбудеться панельна дискусія «Пограниччя – зона великих єресей?».

Основні дискутанти – Кшиштоф Чижевський (Польща), Микола Рябчук (Україна), Сергій Жадан (Україна).

Модератор дискусії – історик Ярослав Грицак (Україна).

Анонсована панельна дискусія є заключною у серії міжнародних дискусій в проекті «Уроки Мілоша для України». Попередні дві відбулися у Львові, 17 вересня ц.р. в часі Форуму видавців, і 11 жовтня – у Дніпропетровську.

У такий спосіб Україна долучилася до масштабних відзначень сторіччя з дня народження великого мислителя і поета, які тривають зараз у Польщі. Нагадаємо, що 2011 рік оголошено Роком Мілоша (http://www.milosz365.pl/)

Проект здійснює ГО «Форум видавців» (http://www.bookforum.com.ua/) за підтримки Міністерства культури і національної спадщини (MKiDN) Республіки Польща (http://www.mkidn.gov.pl/), Польського Інституту у Києві (http://www.polinst.kiev.ua/) та Інституту Книжки у Кракові (http://www.instytutksiazki.pl/).

До участі у Дискусії «Пограниччя – зона великих єресей?» (15.30) запрошені студенти, науковці, письменники, історики, а також всі зацікавлені особи.

До уваги журналістів: перед Дискусією, о 15.00 в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна (пл. Свободи 4, «Велика хімічна» аудиторія) відбудеться прес-конференція за участі модератора та дискутантів.

 

Про авторів

Польський Інститут у Києві

Додав Sh.Ocean 30 листопада 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска