Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Харків / Toporkestra. Стихійний Балкан-Балаган Оркестр вперше в Харькові з програмою «Скоро весна»

02 ЛЮТОГО 20:00

Арт-кафе Агата (Революції, 11)
40/50 грн.

Модерно-архаїчний гіперренессанс BALKAN-BALAGAN

Стихійний Gypsy punk--panic-band гурт-мрія "Топоркестра" - всім відоме в Києві явище. Складається в основному з молдавських циган і одеських євреїв. Так само є турки і навіть українці. Бесарабський, турецький і клезмерський стилі тут перемішуються з коломийками, і в це вариво вливається радянська попса і одеський шансон - музика нашого спільного дитинства.

Почалося все 3 роки тому, коли харизматичний молдаван Сергій Топор, скульптор-авантюрист і торговець джинсами, почав грати на акордеоні балканську музику і примудрився зібрати навколо себе кращих київських музикантів. Зараз Топоркестра вже далеко пішов від чистої "балканщини", і поки ніхто не знає, як назвати цей новий солодкий стиль. Мабуть, це єдиний у Києві музичний колектив, який виступає практично кожен день.

Топоркестра грає на вулицях і в підземних переходах для злодюжок, бомжів і міліціонерів, на дискотеках для юних кислотників і старих сторчків. У ресторанах бізнесмени-патріоти танцюють під їх дудки на столах "Бубамару" і "7.40" і хором співають з ними "Мурку", а в клубах на концертах "Топоркестра" охорони завжди є, чим зайнятися.

Квитки вже у продажу - 707-33-47

Попередньо - 40.

У день концерту - 50.

Арт-кафе "Агата" - 707-33-47.

 

Про авторів

Гурт ТОПоркестра

Додав Chyzh 24 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска