Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Оркестр Че Корабли луны (2010 p.) 10,87 Mb
Оркестр Че Музыка Вивальди (2010 p.) 8,20 Mb
Оркестр Че Маяковский (2007 р.) 2,31 Mb
Оркестр Че Жити - значить померти (читає Сергій Жадан) (2007 р.) 2,02 Mb

Харків / Інтелектуально-алкогольна дискусія «Свято, яке завжди з тобою» - гість музикант, актор і поет Олег Каданов («Оркестр Че»)

24 БЕРЕЗНЯ 19:00

паб «Старий Хем» (вул.Іванова, 8)
вхід вільний

Паб «Старий Хем», Сергій Жадан та Ігор Зарудко запрошують на цикл інтелектуально-алкогольних дискусій «Свято, яке завжди з тобою».

  Старий Хем говорив: «Недопита пляшка – ворог роду людського». Цілком із ним погоджуючись, ми вирішили не лишати пляшки недопитими, а відповіді – не отриманими. І запрошуємо вас на відкриті та безпосередні розмови з цікавими співрозмовниками – поетами, музикантами, акторами, журналістами. Людьми, котрим є що розповісти про це життя та своє місце в ньому. Зустрічі будуть відбуватися в пабі «Старий Хем» (Харків, вул.Іванова, 8), що, поза всяким сумнівом, дасть вам змогу по-новому відкрити для себе давно відомих героїв культурного фронту й забезпечить високий інтелектуальний градус розмови. Вхід буде вільним, атмосфера – відкритою. Вітаються питання з місця, заяви, маніфести й тости.

Ведучі – Сергій Жадан та Ігор Зарудко – нададуть слово всім.

На вас чекає 24 березня – музикант, актор і поет Олег Каданов («Оркестр Че») з віршами, піснями й театральними номерами!!!

 

Про авторів

Оркестр Че , Ігор Зарудко , Сергій Жадан

Додав nady 21 березня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска