Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Декаданс Чорна пляма 5.19 Mb

Харків / Група "Декаданс" з програмою "Краще"

28 ЧЕРВНЯ 20:00

м.Харків, арт-кафе "Агата"

Група "Декаданс" з програмою "Краще".

В рамках концерту - презентація кнниги В. Терлецького "Рок-н-рол, стакан, кохання".

Перший роман лідера рок-групи „ДЕКАДАНС”, поета і письменника Валентина Терлецького під назвою „Рок-н-рол, стакан, кохання”.

Роман „Рок-н-рол, стакан, кохання” – це перша частина автобіографічної трилогії, яка ще знаходиться у стані написання. Рок-н-рол, любов, Бог, творчість, секс, алкоголь, дружба, андеграунд, телебачення, поезія, роздуми над сенсом буття – все це складники неймовірно смачного і хмільного коктейлю життя, який герої цієї оповіді щодня намагаються випити одним великим ковтком. Хтось завжди отримує від нього кайф, хтось з часом починає ним захлинатись. Мова і про тих, і про тих. Читачі всіх обов’язково впізнають, адже самі не раз чаркувалися цим коктейлем з випадковими попутниками. І було смачно!

Автор невидимим скальпелем робить безжальний надріз тій епосі, що її тепер прийнято називати „гранж”. З її вен бризкає коктейль життя. Головне – не втонути у ньому, і водночас – вдосталь напитися...

Валентин Терлецький народився в Запоріжжі. В університеті отримав спеціальність філолога. Паралельно був актором, керівником шкільного ВІА, конферансьє, вчителем, бутлегером, головою кількох рок-клубів, постійним жителем андеграунду. З 1997 року працює журналістом. У 1992 році заснував рок-гурт „Декаданс”, лідером якого є донині. Пише тексти і музику, співає, грає на скрипці, гітарі, губній гармоніці, і на всьому, що потрапить до рук. Гурт випустив кілька дисків, останній у часі – „Глибина” (2007). Автор двох поетичних книг – „Ключі від сутінок” (2003) і „Небесний оркестр” (2007). В сучасній українській літературі відомий як критик. У вільний час обожнює мандрувати світом.

 

Про авторів

Декаданс

Додав Art-Vertep 19 червня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска