Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Херсон / Виставка сучасного живопису Єгора Толкунова

05 ЛИПНЯ 25.07.2011

Виставкова зала Херсонської організації Національної спілки художників України(вул. Ушакова. 30/1)
вхід вільний!

«Восток»: виставка сучасного живопису

5 липня в Херсоні у виставковій залі Херсонської організації Національної спілки художників України(вул. Ушакова. 30/1) відкриється виставка сучасного живопису відомого художника Єгора Толкунова. Виставка має назву «Восток» («Схід»)

Єгор Толкунов народився у 1943 р. в с. Петрівка Генічеського району Херсонської області. Освіту здобув у Художньому училищі ім. Рєпіна в Кишиневі. Цього живописця добре знають та люблять у Херсоні, де в Художньому музеї ім..Шовкуненка постійно діє експозиція «Творчість Єгора Толкунова». Добре відомий він і в інших містах України. його твори експонуються як у нашій державі, так і за її межами.

У живописі Єгора Толкунова немає нічого показного. Він не епатує глядача, не створює конфліктів, але кожна його робота дихає щирістю та душевною теплотою. Його твори не можна переплутати ні з якими іншими. Єгор Толкунов має власний почерк. Пастозний, багато розроблений живопис з кожним роком стає все більш вільним, але залишається ліричним та поетичним, про щоб пензлем не писав автор.

Єгор Толкунов дуже багато подорожує світом. З Америки, Італії, Польщі, Німеччини він привозить враження, якими щедро ділиться з глядачем.

Виставка «Восток» відкриватиме відвідувачам чари Сходу. Подорожуючи Туреччиною майстер відкриватиме нам її загадковий світ. Пласкі дахи, вузькі вулиці, стрункі мінарети, давнє східне місто з висоти пташиного польоту – все це загадкова Туреччина. Пронизливо, в саме серце дивиться вона на нас глибокими темними очима з під паранджі. GalleryJoseph запрошує поринути у «Восток» херсонського майстра.

Музичний супровід виставки від студії SunSmilе:

акустичний концерт групи «Великий Куш» (м. Іллічівськ);

східні мотиви від Dj Яблонського (м. Одеса)

Відкриття відбудеться 5 липня о 16.00 у виставковій залі Херсонської організації Національної спілки художників України(вул. Ушакова 30/1).

Вхід вільний.

Виставка триватиме до 25 липня.

 

Про авторів

Єгор Толкунов

Додав Sh.Ocean 30 червня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска