Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Хмельницький / Фестиваль «Стародавній Меджибіж 2012»

24-26 СЕРПНЯ

смт. Меджибіж, територія фортеці
На один день: дорослий – 75 грн., дитячий до 12 років – 35 грн., до 7 років – безкоштовно. Дорослий квиток на 3 дні фестивалю: 200 грн. Попередній продаж: ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЛИПНЯ ДОРОСЛИЙ КВИТОК НА 3 ДНІ – 120 ГРН.

Фестиваль «Стародавній Меджибіж 2012» – це унікальна подія, свято, яке не забувається ніколи!

Прекрасна Меджибізька фортеця, яка стоїть на злитті двох річок Буг і Бужок, щороку в кінці серпня збирає у своїх стінах учасників військово-історичних клубів з різних країн, щоб відродити лицарську епоху в древніх стінах фортеці

Повноконтактні середньовічні бої, масові групові битви – все це неповторне видовище, наповнене адреналіном і захопленням, страхом перед противником і радістю перемоги.

Всі учасники проживають на території фортеці в автентичному середньовічному таборі.

На території фортеці проходить ярмарок старовинних ремесел, конкурси історичних костюмів, майстер-класи по старовинним танцям. Також гостей фестивалю розважають вуличні актори, кращі музичні фолк-групи СНД, вечорами вас очікує незабутнє фаєр-шоу.

 

Список музичних груп – учасників фестивалю:

  • ТРОЛЛЬ ГНЁТ ЕЛЬ (Санкт-Петербург, Росія) - краща група Росії, що виконує пивний фолк!
  • [: TEUFELSTANZ:] (Москва, Росія) - унікальна для Росії група, що виконує хітову і технічну середньовічну музику нового часу. Сценічна подача матеріалу відбувається в дусі брутального альтернативного середньовіччя. Мелодика, атмосфера і енергетика музики [: TEUFELSTANZ:] не поступається за силою німецьким законодавцям стилю.
  • LITVINTROL (Мінськ, Білорусь) - багато хто грає фольк-метал, але ніхто не робить це так, як Litvintroll. Музика вийшла і весела, і сумна, хвацька і пафосна. А щоб ще більше виділитися і всіх заплутати, стиль назвали Rock'n'Troll.
  • Irdorath (Мінськ, Білорусь) - одна з найбільш яскравих і незвичайних груп білоруської сцени, що виконує середньовічну музику. Виступ групи Irdorath – це шоу, яке нікого не залишає байдужим
  • UNIA (Мінськ, Білорусь) - група являє собою незвичайну суміш білоруських народних пісень з потужною і важкою ритм-секцією.
  • TerraKod (Брест, Білорусь) - головна ідея творчого об'єднання TerraKod – це популяризація білоруської культури шляхом синтезу білоруського народної творчості з сучасними напрямками альтернативної музики
  • "O'Hamsters" – ірландський фолк-панк з Києва!
  • РИБАЖИР - Ще одна група з Києва, яка буде заряджати вас позитивним реггі під час фестивалю.

 

Список груп буде поповнюватися!!!

 

Про авторів

Фестиваль Стародавній Меджибіж

Додав nady 18 липня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска