Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Черкаси / Третій благодійний етнофестиваль «Трипільські зорі»

26-27 ЧЕРВНЯ 11:00

Долина Троянд

Фестиваль відбудеться до Дня молоді. "Трипільські зорі" – це дійство протягом двох днів, де всі охочі зможуть взяти участь у майстер-класах із гончарства, вишивки, народних танців, гри на сопілці, виготовлення ляльок-мотанок, витинанок, лозоплетіння, виготовлення оберегів, малювання по склу, ірландських народних танців. Окрім лендарту, екологічного BodyArt-шоу, кольорового фаєр-шоу на воді відбудеться ще й бойове – у виконанні козаків, а вночі можна буде побачити перфоменс єдиного в Україні театру тіней зі Львова. Всі відвідувачі матимуть змогу відпочити на снопах сіна в чайній, послухати народні оповідки від казкарика, скуштувати справжнього борщу, вареників й інші смакотющі українські страви, а також послухати виступи відомих у цьому напрямку культури музичних гуртів з різних міст України та хедлайнерів фестивалю – гурт "Zdob si Zdub" (Молдова).

Усі зібрані кошти та іграшки ми віддамо до школи-інтернату, яка найбільше потребує допомоги. Також ми сподіваємося, що фестиваль зруйнує кордони між областями, тому за бажанням всі охочі отримали сувенір на згадку.

Програма фестивалю:

26 червня:

11:00 – відкриття свята.

11:30 – майстер-класи: виготовлення солом’яних брилів; ліпка із глини, гончарство; вишивка; гра на сопілці; український та ірландський народний танець; витинанка; розпис по склу; виготовлення оберегів.

Продаж сувенірів, функціонування мистецької галереї та виставка-продаж художніх робіт на тему Трипільської культури. Оповідки від казкарка, LandArt (мистецтво землі).

14:30-15:30 – бойове шоу за участі козаків

18:00 – Початок музичної частини – виступи музичних гуртів:

«Божичі» (Київ)

«Сонцекльош» (Київ)

«БандурБенд» (Харків)

«Йорий Клоц» (Львів). По закінченні їх виступу – вистава від єдиного в Україні львівського Театру тіней, на останок фаєр-шоу.

27 червня:

11:00 – відкриття свята.

11:30 – майстер-класи: виготовлення солом’яних брилів; ліпка із глини, гончарство; вишивка; гра на сопілці; український та ірландський народний танець; витинанка; розпис по склу; виготовлення оберегів.

Продаж сувенірів. Функціонування мистецької галереї та виставка-продаж художніх робіт на тему Трипільської культури. Оповідки від казкарика

15:30-16:30 – BodyArt шоу від екологічного театру "Арт-місія".

Початок музичної частини – виступи музичних гуртів:

«Буднітай» (Черкаси)

«Ефект метелика» (Черкаси)

«ДримбаДаДзига» (Київ)

«Астарта» (Київ)

«Кораллі» (Івано-Франківськ),

ХЕДЛАЙНЕРИ ФЕСТИВАЛЮ – «ZDOB SI ZDUB» (МОЛДОВА).

 

Про авторів

Фестивалі , Рок-Вар'ятЕ Кораллі , ДримбаДаДзига , Сонцекльош , Божичі

Додав Art-Vertep 02 червня 2010

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска