Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / У Білгороді-Дністровському митці писатимуть твір – «Як я провів літо?»

23 СЕРПНЯ

Білгород-Дністровський

Напередодні Дня Незалежності у Білгороді-Дністровському відбудеться справжнє мистецьке свято. Акерманці запропонують художникам, музикантам і літераторам поділитися враженням про своє літо. Кожен із митців вже знайшов для своїх спогадів оптимальну форму втілення. П’ятеро художників потішать акерманців виставками живопису і графіки. Втім, класичними напрями майстри пензля не обмежаться: спекотна погода надихнула художників на створення сектору боді-арту. Музичну атмосферу на сейшні з грайливою назвою «Як я провів літо?» створюватиме гурт «Бойскаут». Очікується джазова феєрія у виконанні джазмена з європейським іменем – Сергієм Матвієнком. Справжнє еквілібристику слова даруватимуть учасники літературної сцени цьогорічного Міжнародного фестивалю «У.Рок».

«Влітку митці пішли на канікули. За три місяці всі отримали купу вражень, зокрема взяли участь у фестивалі «У.Рок» побіля Затоки у Білгород-Дністровському районі. Вирішили, що коли був «у.рок», то має бути і домашнє завдання. Тож, тепер митці нібито будуть писати твір з теми «Як я провів літо?». Ось тільки хтось писатиме словами, хтось фарбами, а хтось звуками. Головне, що всі це робитимуть душею», - запевнив куратор проекту та арт-директор арт-клубу «Арго» Сергій Гаркавий.

Ця мистецька акція, котра відбудеться у Білгороді-Дністровському 23-го серпня, дає старт святкуванню Дня Незалежності. Організатори проекту обіцяють, що подібні сейшни стануть постійними.

 

Про авторів

Фестивалі

Додав Art-Vertep 21 серпня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска