Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Одеса / Міжнародний день свободи сенсемільі BIG UP RASTA CONFERENCE

20 КВІТНЯ

Арт-клуб "Шафа (Грецька, 32)
від 15 грн

20 квітня - Особливий день для всіх представників раста-культури -

Міжнародний день свободи сенсемільі.

В цей день в одеському арт-клубі "Шафа" збереться міжнародний з'їзд

представників Dub-Reggae-Dancehall музики не тільки Одеси,

а й Києва, а також Москви. А відкриє Велику Раста-Конференцію

фільм про даб культурі оригінальною мовою патуа з живим! одеським перекладом.

DUBMASTA - київський селектор, продюсер, дизайнер і журналіст - ключова фігура української даб-сцени - учасник команд VzyalSoundSystem і Inspector Reespeckto. Засновник незалежного лейбла SKP records, з яким співпрацювали багато українських і європейські музиканти. Натхненний експериментальної електронікою, різними напрямками дабу і реггі, випустив близько п'ятдесяти релізів, серед яких "Dub In UA: Ukrainian Dubstyle Chronicles. Kiev - Odessa Underground Cuts 1993-2006". Сам Дабмаста зізнається, що він "максимальний фанат Одеси", що він і зможе продемонструвати під час свого сету.

mixcloud.com / dubmasta, soundcloud.com / dubmasta, skprec.com

Дюша Матвіївська - відомий діяч музичного андерграунду Москви, талановитий музикант і фристайлери, фронтмен "Московського Визвольної Оркестра" ("Moscow Liberation Orchestra"). Чекаємо від нього сюрпризів і спільних імпровізацій з нашими одеським музикантами і Селекта.

myspace.com / funkonavtik, mao.msk.su

ТІГУСІГАЛЬПА - молода одеська реггі, ска, даб група. Самі музиканти кажуть: "Ми співаємо про Джа. Русское реггі так же смачно як і ямайське. Ми співаємо на зрозумілій нам мові." Паша Маус - засновник колективу, аранжувальник, автор музики і пісень. vk.com / tigusigalpa

JAHMAIKL - справжній мудрець всіх раста Одеси, харизматичний рагга-виконавець і талановитий Селекта. Учасник проектів "Maitreyah", "GJB Kru", ведучий радіо-шоу "Killa Breakz" на "Star FM". Пише в різних стилях від дабу, джангла, брейкс і дабстепа - до медитативної музики. Видається вінілі на лейблі "Fartrax". Головний генератор "Sensemilla Recordz".

soundcloud.com / jahmaikl

CJ PLUS - сі-джей, промоутер, один з перших і основних двигунів реггі-музики в Одесі. Музична творчість багатогранно: від реггі, дабу, тріп-хопу і ейсід джазу - до хаус і фанки-брейкс. У 2002 створив перший в Одесі реггі-проект "PlusMasStas" спільно з уже отримав всеукраїнську популярність реггі-неосоул виконавцем Стасом Конкіним (Genieman

Ras Stas) і продовжує з ним подальшу співпрацю. Спільні роботи з легендарною пітерської даб-групою "Карібаси" ("Caribace") (2005), московської етно-даб групою "Yaga Sound System" (2007) та ін Видавався на лейблі Dj Грув. Порадує добірним реггі, дабом і денсхоллом.

soundcloud.com / c-j-plus, myspace.com / plusmasstas

ОЛЕКСІЙ ВОЛУСУНОВ - представник інтелігентної музичної тусовки Одеси, учасник експериментального проекту "Fleischesmarkt", трансавангардного дуо "Тamara". Нещодавно видав свою музику на вінілі. Свежемислящій і завжди йде попереду музичних тенденцій. Занурить

нас в Діджитал даб саунд.

mixcloud.com / alexey-volusunov, soundcloud.com / dj-coca-cola, myspace.com / fleischesmarkt

ELECTRONIC - ще один представник кола музичних естетів Одеси, володіє тонким, глибоко розвиненим смаком, тому цінує якісне і оригінальне. Представить heavyweight dub / dubtechno сет.

ANYA INITY - молода, але вже встигла зарекомендувати себе в столиці, селект, реггі-вуман з Одеси. Гнучкий компілятор і чуйний творець потрібної атмосфери. У цей вечір її сет доповнить своїм фристайлом MC ALICE з Москви.

Старт - 20:30 ("Ямайський кінозал" - 19:00)

Внесок при вході - 30 грн,

c паролем (код "4.20") - 20 грн,

дредастим - 15 грн.

"Шафа" (Грецька, 32)

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Chyzh 03 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска