Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / V молодіжний музичний Фестиваль ФОРТЕЦЯ

27-30 ЧЕРВНЯ

Акерманська фортеця, м.Білгород-Дністровський, Одеська обл.

V молодіжний музичний Фестиваль ФОРТЕЦЯ відбудеться з 27 по 30 червня 2008 року. Протягом чотирьох фестивальних днів на території Акерманської фортеці у Білгороді-Дністровському (Одеська обл.) відбудеться музичне свято.

Фестивальні дні, як і раніше, розділені за музичними напрямками:

  • 27 червня, Пт. – день відкриття Фестивалю, день поп-музики;
  • 28 червня, Суб. – день електронної музики;
  • 29 червня, Нед. – день рок-музики, конкурс молодих рок-колективів;
  • 30 червня, Пон. – гала-концерт, виступи гостей Фестивалю та виконавців, що були учасниками минулих років.

Серед гостей цьогорічного Фестивалю - «Пара нормальных», «Chiliбомберс», «Танок на Майдані Конґо», Альона Вінницька, «От Вінта», «Dazzle Dreams», «Скрябін» та інші.

У день рок-музики, 29 червня, на сцені «ФОРТЕЦІ» буде проходить конкурс молодих виконавців, переможець якого отримає приз від партнерів Фестивалю ФОРТЕЦЯ: професійний запис синґлу в студії звукозапису «Комора» та низку «живих» виступів в одному з найпопулярніших закладів Києва - «Докер Пабі».

Фестиваль ФОРТЕЦЯ зберігає традиційні цілі: пригорнути більше уваги громадськості, туристів та спонсорів до унікального в Європі пам’ятника просто неба – середньовічної Білгород-Дністровської фортеці. А також відкрити нові музичні колективи. Всі молоді музиканти (учасники фестивалю) отримують змогу виступити на великій сцені з професійним обладнанням на рівні з вже відомими виконавцями.

В рамках фестивалю ФОРТЕЦЯ відбуватимуться: денні пляжні дискотеки в прилеглих курортних містечках, турніри з пляжного волейболу, фотоконкурс «Моя фортеця», денні конкурси на головній сцені.

Вартість вхідного квитка – 5 гривень. Всі кошти, отримані таким чином, за домовленістю з міською владою Білгород-Дністровська перераховуються у фонд Акерманської фортеці. Таким чином, кожен відвідувач Фестивалю ФОРТЕЦЯ зможе не лише гарно відпочити, отримати насолоду від якісної музики, але й долучитися до великої благодійної справи – збереження унікальної пам’ятки історії України.

Детальна програма - на офіційному сайті фестивалю www.fortecya.org.ua

 

Про авторів

Фестиваль Фортеця , Алена Винницкая , Dazzle Dreams , Ot Vinta , Танок На Майдані Конго , Скрябін

Додав Art-Vertep 13 червня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска