Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / Концерт гурту "КРАПКА" (Запоріжжя)

13 БЕРЕЗНЯ 21:00

Арт-клуб "Вихід"
20 грн.

Гурт "Крапка" із Запоріжжя грає у не дуже розповсюдженому стилі етно-хоп.

Це своєрідний коктейль із хіп-хопу, фольку, блюзу та кантрі. Фольклорні мелодії на сопілці, окарині та дримбі разом з почуттєвими гітарними рифами у поєднанні з дарбукою та джембо суміщаються із репуванням та вокалом.

Всі музиканти грали в різних гуртах, однак у 2009 році об’єдналися у гурті "Крапка". На той час у вокаліста та гітариста гурту Тараса Василенко за плечима вже був сольний альбом "Люди зі сходу", де містилися пісні різних жанрів: від кантрі та реггі до блюзу та трип-хопу. Тарас Білка на той час вже був переможцем кількох україномовних реп-батлів та вже закінчував роботу над сольним альбомом у стилі реп. Однак, мабуть, було нудно лише читати в піснях. Відтак взявся ще й за сопілку. Дмитро Чиж до цього грав у кількох рок-гуртах на барабанах. Відтак три різних характери, музичних вподобання та настрою злилися в один, під назвою "Крапка". У піснях намагаємося поєднати національні мелодії з сучасним репуванням. Все це розбавлене потужними ритмами дарбуки та колоритними мелодіями на сопілці.

Інформація про учасників гурту "Крапка":

Дмитро Чиж Кар’єру музиканта почав у 2000 році. Тоді, у складі СКА-гурту «Космос» барабанщиком відіграв понад 200 концертів у різних містах України, Росії, Польщі. Пізніше, у 2005 році грав на барабанах та перкусії у гурті КМ. У складі метал-гурту General wound виступав у різних рок-кафе країни. На сьогодні є єдиним та незмінним перкусіоністом етно-хоп гурту «Крапка».

Тарас Білка Музичну діяльність почав у 2001 році. З 2002 року виступав у складі гурту „Hot Stock”. Пізніше виступав у складі гурту „Street Life”, який у 2004 році виграв міжнародний фестиваль хіп-хоп культури Водокрут у м.Бердянську. Спільно з гуртом „Дабл Ди” учасник фестивалю In Da House у м. Харкові 2007 року. Учасник багатьох музичних фестивалів: ”Дні Європи в Україні” - 2006, ”Відкритий Мікрофон” (2005, 2006, 2007, 2008), ”Вулиці ЗП” (2006, 2007, 2008), ”Водокрут” – 2004, 2006, 2007 (Бердянськ), ”Про Те” – 2006 (Київ). Учасник суспільних та благодійних музичних акцій та проектів, зокрема: благодійного фестивалю, створеного з метою допомогти ВІЛ-інфікованим дітям «Дитячі очі» (Запоріжжя-Дніпропетровськ), 2007, музичного концерту в рамках марафону „Кришталева сльоза” для дітей з обмеженими можливостями, 2007, проводив майстер-класи з українського репу у межах програми «Ти – Зірка» містами Запорізької області для сільської молоді, 2006 – 2007. З 2006 року долучився до мистецько-культурних, музично-поетичних джемів „Art..obus”. З 2008 року був організатором, ведучим та активним учасником музично-літературних вечорів Live Times. У 2008 році виграв літературно-музичний фестиваль «Творча Валіза» у місті Рівне, в номінації літературні читання. У піснях гурту «Крапка» намагаємося поєднати речитатив та народний-блюзовий вокал з акустичною музикою гітар, дарбук, маракасів та сопілок. Працює журналістом на обласному телебаченні.

Тарас Василенко Музикою займається з 1991 року. У 2008 році на харківській студії М.А.Р.Т. записав свій перший студійний альбом «Люди зі сходу». Різноплановість першої сольної платівки вражає розмаїттям стилів. Пісні від кантрі до регі з елементами блюзу та філософією текстів одразу знайшли свого слухача. У 2009 році став переможцем запорізького відбірного туру всеукраїнського фестивалю «Червона рута». У Києві ввійшов до числа фіналістів (лауреатів) фестивалю. На гала-концерті у Чернівцях посів третє місце у номінації "поп-музика". Працює у головній газеті області «Субота+».

 

Про авторів

Музей клубу Вихід

Додав vyhodism 17 лютого 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска