Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Перкалаба Парагвай (2009 р.) 7.38 Mb
Перкалаба Дідовліс (2011 р) 11.71 Mb
Перкалаба Прерії (2007 р.) 2,22 Mb
Перкалаба Свято грибів і форелів 2.55 Mb
Перкалаба Бугай 3.14 Mb
Перкалаба Говорить Івано-Франківськ (2007 р.) 1.27 Mb

Одеса / Гурт ПЕРКАЛАБА (Івано-Франківськ) у клубі “Шуzz”

14 СІЧНЯ 15:00-21:00

Клуб “Шуzz” (вул. Успенська, 22)

15:00 — прес-конференція організаторів Міжнародного фестивалю АртПоле, його постійних учасників — гурту ПЕРКАЛАБА з Івано-Франківська і одеських митців, які брали участь в АртПолі’2010 на Куяльницькому лимані під Одесою. Прес-конференція присвячена фестивалю у 2011 році, новому місцю його проведення та подіям, що АртПоле планує здійснити в Одесі протягом року.

16:00 — показ фільму «Посмішка на вустах, а в очах сльози», зробленого польськими документалістами про гурт ПЕРКАЛАБА в 2009 році (TV Polska, реж. Ян Сосінський). Це документальний музичний фільм з усіма атрибутами — концертними зйомками, подорожніми та залаштунковими кадрами. Він знімався в Польщі та Україні, зокрема, на українсько-румунському кордоні — в селі карпатському Перкалаба, яке подарувало гурту свою назву.

17:30 — коляда вулицями Одеси за участю музикантів з гурту ПЕРКАЛАБА

21:00 — концерт гурту ПЕРКАЛАБА, клуб ШУZZ

ПЕРКАЛАБА, http://perkalaba.com.ua/ — це адепти гуцульської етно-ска-музики, музичні анархісти, що не визнають політичних копирсань, шоу-бізнесових миготінь та інших забруднювачів повітря. Щирі й невимушені діти гір, сонця і вітру. ПЕРКАЛАБА — це химерні тексти, драйв і позитивна енергетика, що накочує величезними хвилями в зал зі сцени. Їх фірмовий — легкий, (само)іронічний і безтурботний стиль — gutzul roots не залишає байдужою аудиторію в Києві, Варшаві, Берліні та Москві. Майже кожна ді-джейська вечірка Жені Гудзя з Gogol Bordello має в своєму плей-листі пісні Перкалаби. Відомий лондонський ді-джей Scratchy постійно ставить в своєму ефірі треки цього гурту. Перкалаба є постійним хедлайнером одного з найвідоміших openair’ів України — АртПоля, що влітку 2010-го проходив під Одесою.

 

Про авторів

Перкалаба

Додав Art-Vertep 03 січня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска