Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / Big Up Rasta Conference

20-21 КВІТНЯ 19:00

Шкаф (вул. Грецька, 32)
15-30 грн.

20 квітня-особливий день для всіх представників раста-культури - Міжнародний день свободи сенсемілії.

Цього дня в одеському арт-клубі "Шкаф" збереться міжнародний з'їзд представників Dub-Reggae-Dancehall музики не тільки Одеси, але й Києва, а також Москви. Відкриє Велику Раста-Конференцію фільм про даб культуру на оригінальній мові патуа з живим! одеським перекладом.

DUBMASTA - київський селектор, продюсер, дизайнер і журналіст - ключова фігура української даб-сцени - учасник команд VzyalSoundSystem і Inspector Reespeckto. Засновник незалежного лейбла SKP records, з яким співпрацювали багато українських та європейських музикантів. Натхненний експериментальною електронікою, різними напрямками дабу і реггі, випустив близько п'ятдесяти релізів, серед яких "Dub In UA: Ukrainian Dubstyle Chronicles. Kiev - Odessa Underground Cuts 1993-2006". Сам ДабМаста зізнається, що він "максимальний фанат Одеси", що він і зможе продемонструвати під час свого сету.

mixcloud.com / dubmasta, soundcloud.com / dubmasta, skprec.com

Дюша Матвіївський - відомий діяч музичного андерграунду Москви, талановитий музикант і фристайлер, фронтмен "Moscow Liberation Orchestra". Чекаємо від нього сюрпризів і спільних імпровізацій з нашими одеським музикантами і селекта.

myspace.com / funkonavtik, mao.msk.su

ТІГУСІГАЛЬПА - молода одеська реггі, ска, даб група. Самі музиканти кажуть: "Ми співаємо про Джа. Руське реггі таке ж смачне, як і ямайське. Ми співаємо зрозумілою нам мовою." Паша Маус - засновник колективу, аранжувальник, автор музики і пісень. vk.com / tigusigalpa

JAHMAIKL - справжній мудрець всіх раста Одеси, харизматичний рагга-виконавець і талановитий селекта. Учасник проектів "Maitreyah", "GJB Kru", ведучий радіо-шоу "Killa Breakz" на "Star FM". Пише в різних стилях: від дабу, джангла, брейкс і дабстепа - до медитативної музики. Випустився на вініловій платівці на лейблі "Fartrax". Головний генератор "Sensemilla Recordz".

soundcloud.com / jahmaikl

C.J. PLUS - сі-джей, промоутер, один із перших і основних двигунів реггі-музики в Одесі. Музична творчість багатогранна: від реггі, дабу, тріп-хопу й ейсід джазу - до хаус і фанкі-брейкс. 2002 створив перший в Одесі реггі-проект "PlusMasStas" спільно із вже популярним Україні реггі-неосоул виконавцем Стасом Конкіним (Genieman Ras Stas) і продовжує з ним подальшу співпрацю. Спільні роботи з легендарною пітерською даб-групою "Карібаси" ("Caribace") (2005), московською етно-даб групою "Yaga Sound System" (2007) та ін. Видавався на лейблі Dj Грува. Порадує добірним реггі, дабом і денсхоллом.

soundcloud.com / c-j-plus, myspace.com / plusmasstas

ОЛЕКСІЙ ВОЛУСУНОВ - представник інтелігентної музичної тусовки Одеси, учасник експериментального проекту "Fleischesmarkt", трансавангардного дуо "Тamara". Нещодавно видав свою музику на вінілі. Завжди йде попереду музичних тенденцій. Занурить у діджитал даб саунд.

soundcloud.com / dj-coca-cola,

mixcloud.com / alexey-volusunov

ELECTRONIC - ще один представник кола музичних естетів Одеси, володіє тонким, глибоко розвиненим смаком, тому цінує якісне і оригінальне. Представить heavyweight dub / dubtechno сет.

ANYA INITY - молода селекта, реггі-вумАн з Одеси, яка вже встигла зарекомендувати себе у столиці. Гнучкий компілятор і чуйний створювач потрібної атмосфери. Цього вечора її сет доповнить своїм фрістайлом MC ALICE з Москви.

Шкаф (вул. Грецька, 32)

 

Про авторів

Людмила Мазур

Додав mila mazur 03 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска