Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb

Одеса / Проект "П`ять п`ятниць":

13 КВІТНЯ 20:00

Клуб Respublica (Шампанський пров., 2)

13 квітня

Кассіопея (Мінськ)

Уперше в Одесі із сольним концертом виступить найбільш неординарний та іронічний гурт білоруської альтернативної сцени «Кассіопея».

14:30 — прес-конференція з учасниками гурту «Кассіопея» в арт-кафе Бандероль (пров. Віце-адмірала Жукова, 4/1)

20:00 — концерт в клубі Respublica (Шампанський пров., 2)

Гурт «Кассіопея» створили у 2001 році троє друзів: професійний актор Ілля Черепко-Самохвалов (вокал, тексти), театральний звукорежисер Олександр Ліберзон (клавіші, музика) і снайпер стрілецької дивізії Сергій Соколов (гітара). Характеризуючи їхній стиль, найчастіше використовують додатки «сюр-», «фрік-», «психо-» і термін «науково-фантастичний сінті-поп». Музиканти дотримуються експериментального підходу в усьому — від звучання до сценічних костюмів.

Присмак легкого абсурду в текстах, чудернацькі костюми, театралізація і штукарство — ось улюблені прийоми цього мінського гурту. «Кассіопея» створює власну реальність, населену міжгалактичними істотами, екзотичними тваринами, героями радянських мультфільмів та сучасного ігрового кіно. Їхні виступи поєднують цирк і музику, балансуючи на грані можливого і дозволеного. Гурт вже випустив два альбоми і зараз готує третій під назвою «Серце віддаю дітям», тож на одеському концерті буде презентовано декілька цілком нових композицій. Іронічні провокатори з «Кассіопеї» прийдуться до смаку тим, хто любить досліджувати музичну паранормальність на периферії жанрів.

За додатковою інформацією звертайтесь до Лариси: (066) 261 49 38.

Офіційна сторінка клубу: http://respublica-art.od.ua/

Подія відбувається в рамках П’яти П’ятниць, спільного проекту агенції подій АртПоле та клубу Respublica. Березневими п’ятницями відбулося п’ять яскравих концертів: Сергій Жадан та гурт Собаки в космосі, польсько-канадська формація Paula & Karol, експериментальний інді-поп дует Zapaska, гурт Перкалаба та одеські музиканти, що працюють в полі експерименту. Квітневі П’ять П’ятниць розпочалися музично-вогняним дійством дуету Зіра, діджея Бадьян СС та театру вогню ПротиНочі. Надалі будуть представлені польська формація Mi??sz, новий, але дуже перспективний київський колектив Дичка і ще одна добірка одеської експериментальної музики.

Інформаційні партнери проекту: Перше радіо FM1, радіо Гармонія мира, інтернет-журнал Артмагеддон, портали Odessa Daily та Odessa Business News, Український клуб Одеси.

 

Про авторів

АртПоле

Додав Chyzh 11 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска