Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / Концерт гурту «Веремій» в межах туру «Гартуючи Вогнем» за участі гурту «Друже музико»

08 ГРУДНЯ 19:30

CARDAN MUSIC CLUB, вул. Преображенська, 66
40 грн.

Гурт «ВЕРЕМІЙ»  вперше заграє в Одесі концерт в межах туру «Гартуючи Вогнем». Цього разу один із найвідоміших патріотичних гуртів України вирушив у музичні мандри здебільшого до тих міст, де раніше не доводилося презентувати свою творчість. Тож, тепер і одесити  матимуть змогу дізнатися, як звучить melodic-heavy-folk – стиль, в котрому грає гурт.  «Цей стиль складний, потужний і магнетичний. Наші твори – епічні полотна, вишиті складною музичною технікою, прикрашені звучанням флейти, скрипки й віолончелі. Міфологічні сюжети  пісень сповнені символічними образами, героїчними мотивами, романтичними загадками», - зауважують про свій творчий напрямок самі музиканти «ВЕРЕМІЮ».

В Одесі концерт відбуватиметься за підтримки місцевого етно-драйв гурту – формації патріотичного позитиву «ДРУЖЕ МУЗИКО».  Колектив виконує авторські патріотичні й ліричні співанки та народні пісні у власній колоритній обробці. "ДРУЖЕ МУЗИКО" – володарі спеціального диплому фіналу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Червона Рута"-2011 – "За створення вдалого національного сценічного образу", фіналісти цього дійства. Учасники багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів та мистецьких акцій, зокрема "Підкамінь", "Обнова-фест", "Трипільські Зорі" тощо. Організатори власного постійного культурно-мистецького проекту "Українські вечорниці в Одесі".

На одеській сцені зустрінуться дві надзвичайно енергетичні та потужні команди, два гурти, в чиїх піснях тріпоче любов до Батьківщини, два колективи, чия щира творчість ниточками пов'язує минуле нашої нації з майбуттям. Це буде концерт, котрий не можливо пропустити, якщо серцю близька українська етніка, якщо душі прагнеться року!

 

Про авторів

Гурт Веремій , Друже Музико

Додав nady 07 грудня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска