Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Ріва Роччі Скажи зачем (2007 р.) <p>2,83 Mb</p>
Ріва Роччі Игра (2007 р.) 1016.94 Kb
Ріва Роччі Твоя фотография (2007 р.) 1.11 Mb
Ріва Роччі Зима (2007 р.) 982.01 Kb

Одеса / Концертний тур «Ріва Роччі»

10-21 ВЕРЕСНЯ

Місця проведення концертів див. у розкладі.

Концертний тур Україною:

  • 10 вересня - р. Іллічевськ, паб "317" (вул.1 Травня, 5, тел. (04868) 3-00-98)
  • 11 вересня - м. Одеса, арт-кафе "Перемога" (вул. Грецька, 25)
  • 12-13 вересня - м. Кременчук, паб "Августин" (вул.Ленина, 7, тел. (0536) 792-686,792-662)
  • 19 вересня - м. Донецьк, клуб "Ліверпуль" (вул.Артема, 131в, тел. (062) 312-54-88(89))
  • 20 вересня - м. Луганськ, байкерський клуб "Холодильник" (вул.Леніна,149-а, тел. (0642) 574185)
  • 21 вересня - м. Луганськ, Театральна площа, День міста.

Група Ріва Роччі почала свій творчий шлях в Україні, вбираючи в себе романтику «Океану Ельзи» і «Воплів Відоплясова», хоча своєю рідною мовою музиканти вважають російську.

Дебют талановитих музикантів в рідному місті Луганську відразу привернув до себе увагу громадськості – пісню «Моє місто» негайно взяли в ротацію на радіостанцію «Пульс FM», за версією цієї ж радіостанції група стала «Кращою новою групою року».

За версією Інтернет-сайтуHotjam.org пісня «Моє місто» виграла в номінації «Пісня року 2005». Ріва Роччі беруть участь в найбільших фестивалях України - «Таврійські ігри», «The Global Battle of the Bands», міжнародний байк-слет «Goblin Show» та ін., щорік  виступає на святкуванні Дня міста Луганська перед аудиторією більше 30 000 глядачів.

За фестивальними виступами слідують запрошення організаторів клубних концертів і комерційних акцій по всій Україні.

Відчувши, що в рідному місті група досягла «стелі», музиканти ухвалюють сміливе і ризиковане рішення переїхати в місто, концентрація рок-легенд в якому просто зашкалює. Так, з вересня 2007 року Ріва Роччі живуть в Санкт-Петербурзі.

І, як показав рік, що пролетів, рішення це виявилося виправданим. У сприятливій творчій атмосфері, не позбавленої однак, побутових і фінансових труднощів, Ріва Роччі випускають максі-сингл «Моє місто», знімають кліп на пісню «Ти така красива», презентація якого з успіхом проходить в культовому клубі «Грибоедов», активно виступають в Росії та Україні, а весною 2008 року один з провідних лейблів Росії «Бомба-Пітер» випускає дебютний альбом Ріва Роччі - «Гра», який вже готується до перевидання. З'являються нові пісні, а старі знайшли нове звучання. З останніх подій в житті групи можна відзначити перемогу в конкурсі нової музики “Real Time Music”, «Петербурзький музикант», що проводився журналом, і початок роботи над другим альбомом.

Сьогодні група Ріва Роччі по праву вважається однією з найсильніших концертних команд СНД. Девіз команди (за однойменною піснею) – «Добре там, де є ми»! і ці хлопці – великі фахівці зі створення гарного настрою. На великих майданчиках Ріва Роччі – це драйв, енергія і повний відрив. Зовсім інша справа клубні концерти РР. Як сказав в одному з інтерв'ю вокаліст групи – Дмитро Ратіхин: «виступи в камерній обстановці клубів в особливій, майже домашній атмосфері дає нам можливість встановити тісний контакт, певний зв'язок із кожною людиною, що прийшла на наш концерт». Недивно, що концерти цієї романтичної і шалено привабливої команди збирають натовпи прихильників, адже головне достоїнство Ріва Роччі - здатність дарувати відчуття щастя, мінімум на дві години!

 

Про авторів

Ріва Роччі , Magic Box

Додав Art-Vertep 06 вересня 2008

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска