Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Одеса / Концерт Йенса Фрібе ПЕРЕНЕСЕНО

Арт-кафе «Победа», вул. Грецька, 25
Вхід вільний

У суботу, 31 жовтня, у арт-кафе «Победа» виступить берлінський музикант Йенс Фрібе зі своєю групою. Пісні берлінського співака відносяться до поп-музики у найкращому сенсі: це танцювальні мелодії – доступні кожному, навіть тому, хто не розуміє жодного слова – та нескладні німецькомовні тексти.

Досить довгий час Йенс Фрібе був учасником різноманітних німецьких груп, після чого у 2004 році він випустив свою першу соло-платівку, яка відразу принесла великий успіх та отримала похвалу критиків – у першу чергу, завдяки багатозначним текстам. За нею слідує два наступних альбоми, останній із яких вийшов у 2007 році («Das mit dem Auto ist egal Hauptsache dir ist nichts passiert»).

В Україні Йенс Фрібе виступить також у Хмельницькому (2.11.) та Києві (3.11.). Турне буде організовано Ґете-Інститутом у рамках проекту «Школи: партнери майбутнього». Метою ініціативи є створення всесвітньої мережі шкіл як мінімум із 1000 шкіл-партнерів та у пробудженні інтересу молодих людей до Німеччини. Ґете-Інститут в Україні співпрацює із 15-ма школами-партнерами, підтримуючи їх в організації занять з німецької мови – завдяки забезпеченню устаткуванням шкіл, семінарам для вчителів та стипендіям у Німеччині для учнів. Крім того, Ґете-Інститут пропонує школам-партнерам широкий спектр культурних проектів для того, щоб українська молодь могла таким чином краще ознайомитися з актуальною німецькою культурою.

 

Про авторів

Magic Box

Додав Art-Vertep 24 жовтня 2009

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска