Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Україна / Навчання у Літній Джазовій Школі в Польщі. Прийом заявок на участь!

17 БЕРЕЗНЯ - 09 ЧЕРВНЯ

dzygajazz@gmail.com або м . Львів , вул. Зелена 102, Мистецьке Об’єднання «ДЗИҐА»

Мистецьке Об’єднання «Дзиґа» та «ДжазКлуб.Львів» організовують виїзд молодих українських джазменів на навчання у Літній Джазовій Школі в Польщі.

40-ва Міжнародна Літня Джазова Школа в м.Ходжєж

ІІ Польсько – Українські джазові майстер-класи

«Cho-Jazz 2010»

(25 липня-7 серпня)

Із 25 липня до 7 серпня 2010р. у польському місті Ходжєж відбудуться відомі джазові майстер-класи, на які матимуть змогу потрапити українські джазові музиканти щоб два тижні повчитись у видатних європейських джазменів.

Це є найстарші джазові майстер-класи в східній частині Європи, які до нашого часу продовжують бути вагомою подією в європейському джазовому русі. З майстер-класів у Ходжежі вийшла ціла плеяда видатних джазових музикантів, які літом приїжджають щоб викладати тут.

Мистецьким Директором Школи цього року буде професор Ян Ярчик - декан відділу джазу McGill University в Монреалі

Мистецький директор ІІ Польсько-Українських Джазових Майстеркласів – Януш Шром

Для громадян України – стипендіальна знижка 50% та безкоштовне проживання у хостелі.

Молоді українські музиканти матимуть чудову можливість отримати нові знання від професійних викладачів джазу із Польщі, Німеччини, Іспанії та Канади; досвід праці в джазовому колективі; послухати лекції з історії та теорії джазової музики; щовечора брати участь у джем-сейшенах; проявити себе на великій сцені у фінальних концертах; познайомитися з молодими музикантами з інших країн і , можливо, створити нові міжнародні музичні проекти...

Минулого року мистецьке об'єднання "Дзиґа" та львівський джаз-клуб організувало поїздку на майстер-класи для двадцятьох музикантів з України.

Організатори в Україні: Мистецьке Об’єднання «Дзиґа», «ДжазКлуб.Львів»

Організатор в Польщі: Ходжєжський Будинок Культури (Польща, м. Ходжєж, воєв. Великопольське)

Учасники: готові групи або індивідуальні учасники – учні, студенти музичних училищ, академій, кожен студент мусить вміти читати ноти з листа, мати свій власний інструмент.

Загальна програма:заняття в інструментальних і вокальних класах; групи: комбо, біг-бенд, індивідуальні заняття; теорія та історія джазу: лекції, покази аудіо-відео, щоденні джем-сейшени, концерти.

Довідка:

«Міжнародні Джазові Варштати» в м. Ходжєж розпочали свою історію в 1971 році.

Протягом 2х тижнів музиканти мають чудову можливість отримати нові знання від професійних викладачів джазу; досвід праці в джазовому колективі; послухати цікаві лекції з історії та теорії джазової музики; кожного вечора брати участь у джем-сейшенах; проявити себе на великій сцені у фінальних концертах; познайомитися з молодими музикантами з інших країн і, можливо, створити нові міжнародні музичні проекти А крім цього побувати в прекрасній атмосфері лісів і озер, серед яких знаходиться м.Ходжєж.

Всі викладачі на варштатах є професійними джазовими музикантами. Наприклад Ян Ярчик – мистецький директор варштатів – свого часу був викладачем фортепіано в Берклі, а зараз є деканом джазового відділу в McGill University в Монреалі (Канада). Сюзан Вайнерт (гітара) та Мартін Вайнерт (контрабас) – подружжя з Німеччини, які разом грають концерти у цілому світі. Марек Балата – один з найвідоміших польських джазових вокалістів. Так можна перечислювати і всіх інших викладачів.

УЧАСТЬ У ШКОЛІ:

Щоб взяти участь у майстер-класах потрібно заповнити анкету та прислати її до 10.06.2009 на e-mail : dzygajazz@gmail.com або на адресу 79035 м . Львів , вул. Зелена 102, Мистецьке Об’єднання «ДЗИҐА» . Після отримання підтвердження участі у майстер-класах (до 20.06.2009), потрібно до 05.07.2009 обумовити форму і термін оплати за участь у Варштатах, харчування і проживання з координатором проекту Ігором Гнидиним ( тел. 8-096 784 14 17 )

 

Про авторів

Мистецьке об'єднання Дзиґа , Джаз

Додав Art-Vertep 17 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска