Увійти · Зареєструватися
 

Україна / В Україні стартував фотоконкурс «Довіра - це ...». Приїзд Раджмохана Ґанді до України з благочинною акцією.

15 БЕРЕЗНЯ - 09 КВІТНЯ

phototrustkonkurs@gmail.com

В Україні оголошено конкурс фотографій на тему довіри. Головний приз - поїздка до Швейцарії. Незвичайна тема конкурсу присвячена «Тижню довіри», що триватиме з 16 по 23 квітня.

У рамках події в Україну завітає Раджмохан Ґанді - онук всесвітньо відомого ідеолога і практика філософії ненасилля, провідника національно-визвольного руху Індії Махатми Ґанді. Раджмохан Ґанді має намір підтримати кампанію «Тиждень Довіри», розпочату для побудови широкого діалогу і зміцнення довіри всередині нашої країни.

Довіра, як і радість або смуток, вловима навіть у погляді, русі, в усмішці. До неї не доторкнешся. Її не завжди можна описати словами. Оскільки довіряти один одному, близьким людям, владі і навіть собі стає все важче,

Покажи, що таке Довіра для тебе?

Прийом фотографій триватиме до 10 квітня 2010 року включно.

За підсумками конкурсу, 20 кращих робіт будуть представлені на фотовиставці у Києві.

Вимоги до фото:

Фото для конкурсу повинні бути в форматі .jpg з максимальною роздільною здатністю 600 пікселів (по більшій стороні), обсягом до 500 кБ. У виході до фіналу, конкурсант повинен обов'язково надати оригінал фото для друку (вимоги: 3-5 тис. пікселей по більшій стороні, 2-4тис.пікселей по меншій). У випадку якщо це неможливо, місце у фіналі перейде іншому претенденту.

Фото в цифровому форматі надсилайте на ел. адреса phototrustkonkurs@gmail.com. У листі обов'язково зазначте ім'я, прізвище, контактний телефон, місто, вік.

ЕТАПИ фотоконкурсу:

• Прийом робіт: з 15 березня по 10 квітня 2010

• Голосування журі: з 10 по 12 квітня 2010

• Відкриття фотовиставки фіналістів, оголошення переможців: 21 квітня 2010.

Переможці конкурсу будуть запрошені на урочистий прийом, який відбудеться 21 квітня в межах «Тижня довіри» за участю Раджмохана Ґанді та українських громадських діячів та отримають наступні призи:

1 місце: можливість поїхати в міжнародний конференц-центр в Ко, Швейцарія, місце побудови довіри Франції та Німеччини після ІІ Світової війни, що розташований у серці Альп.

2 місце: Запрошення на офіційний прийом за участю Р.Ганді – у подарунок книга Раджмохана Ґанді «Махатма: Історія людини, її народу й імперії».

3 місце: Запрошення на офіційний прийом.

А також cпеціальний приз від партнерів конкурсу - журнала «5,6» та Школи фотографії Віктора Марущенко – безкоштовне навчання у школі фотографії.

 

Про авторів

Фотоальбом

Додав Art-Vertep 25 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска