Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb

Україна / BORIS SAVOLDELLI: Voice solo orchestra

20-23 ТРАВНЯ

Одеса, Миколаїв, Київ

концертна агенція CAD та арт-клуб 44

представляють

BORIS SAVOLDELLI: Voice solo orchestra

23 травня, арт-клуб «44», початок о 22:00

Voice solo orchestra – чи таке можливо? Ще й як! Можливість існування таких оркестрів вже довели американці: Bobby McFerrin та JD Walter. Серед унікальних європейських вокалістів, без сумніву, перше місце посідає Boris Savoldelli.

Voice solo orchestra – це шоу, в якому бере участь лише один вокаліст, проте ви чуєте – справжній оркестр.

Boris Savoldelli неперевершений співак та шоумен, який постійно вдосконалює свої надзвичайні вокальні здібності та знаходить нові, оригінальні, можливості вокалу.

Концерти Savoldelli – справжній експеримент. Слухаючи його музику майже неможливо визначити напрямок, до якого вона належить. В репертуарі Savoldelli: класика, фанк, рок, авангард, джаз та імпровізація.

Однією з найяскравіших робот вокаліста є альбом під назвою INSANOLOGY.

Експериментальний сольний вокальний проект, який було написано та записано з використанням лише двох інструментів: голосу та лупера (окрім двох гітарних треків, заграних з Marc Ribot).

Альбом INSANOLOGY отримав чимало позитивних відгуків в усьому світі (Італія, США, Бразилія, Франція, Нідерланди, Росія, Німеччина, Ізраїль). У грудні 2008 року продюсер та критик Arnaldo DeSouteiro (продюсер Herbie Hancock, John McLaughlin, Joao Gilberto) в “Jazz Poll 2008”, відзначив INSANOLOGY як один з десяти найкращих вокальних джазових музичних альбомів року. В цьому ж рейтингу Boris Savoldelli посів третє місце в категорії «найкращий чоловічий джазовий вокал» після Tony Bennet та Al Jarreau. У 2009, в цьому ж рейтингу, Boris Savoldelli посів уже друге місце.

«Insanology vocal solo» почули не лише у США та Італії, з цією надзвичайною програмою

Boris Savoldelli виступав в Росії та Україні (Фестивалі МузЕнерго та До#Дж).

Boris Savoldelli чимало виступав у різних країнах, однак одним з найважливіших його концертів вважають шоу у вересні 2008 року, в Нью-Йорку, де Boris Savoldelli (у якості спеціального гостя) виступив з відомим мультиінструменталістом Elliott Sharp.

Програма вийшла настільки вдалою, що вже влітку, цього ж року, в Нью-Йорку, лейбл

Moonjune видав дуетний альбом Elliott Sharp та Boris Savoldelli «PROTOPLASMIC»

У квітні 2010 року Savoldelli презентував свій новий відеокліп на пісню “THE MISS KISS”, який вже в травні, наживо побачать в трьох містах України.

20 травня - jazz caf? «Уточкін» (Одеса), 21 травня - пивоварня «Генріх Шульц» (Миколаїв). Заключний концерт тура відбудеться 23 травня, в арт-клубі «44» (Київ).

www.borisinger.eu

www.themisskiss.eu

 

Про авторів

Джаз

Додав Art-Vertep 28 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска