Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Пропала Грамота Майстровая (2010) 9,36 Mb
Пропала Грамота Копієчка (2010 р.) 7,68 Mb
Пропала Грамота Кирпата весна (2008 р.) 6,56 Mb
Пропала Грамота Сова (2008 р.) 7,02 Mb
Пропала Грамота Цейво-Тайво (2007 р.) 11,15 Mb

Україна / Весняний тур: Пропала Грамота і золоте кільце Заходу

05-08 ТРАВНЯ

Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Кам’янець-Подільський

По завершенню Великого Посту, подільські гітарні фундаменталісти шукатимуть вільні вуха. Оновлена програма та концертні сюрпризи будуть представлені в Чернівцях, Франківську, Тернополі, Кам’янці-Подільському, золотому кільці Західної України.

5 травня, Чернівці – ансамбль закриватиме перший день фестивалю «Public». Фестиваль названий на честь першого в буковинському регіоні закладу, де звучить авторська жива музика.

6 травня, Івано-Франківськ – група виступатиме на християнському фестивалі «Вгору серця». Одним з організаторів дійства є художник, керівник хору «Як умієм так і пієм», учасник гурту «Перкалабські придатки» Ярема Стецик. Того ж дня, о 19.00 концерт Грамоти у арт-кафе «Мармуляда».

7 травня, Тернопіль – Kozabar

8 травня – «Пропала Грамота» в Папській вежі Старого замку в Кам’янці-Подільському. Це місце ув’язнення Устима Кармалюка, символічний ашрам подолян. Протягом 3 годин з 14 до 17.00 у башті звучатиме «За Сибіром сонце сходить» - улюблена пісня народного месника. Акція проводиться за сприяння директора міського історичного музею В.С. Травінського та фірми чудернацького одягу «Мокша».

 

Про авторів

Пропала Грамота

Додав Sh.Ocean у п'ятницю о 12:56

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска