Увійти · Зареєструватися
 

Україна / «Тарас Бульба» 2011

15-17 ЛИПНЯ

Дубенський замок
вартість уточнюється

Фестиваль «Тарас Бульба» 2011, що відбувається в м. Дубно, пройде 15 - 17 липня. «Тарас Бульба» цього року святкує ювілей - 20 років. Він є ровесником Незалежної України, позаяк був зафондований влітку 1991 року.

Отож, на мальовничих берегах Ікви, під мурами Дубенського замку князів Острозьких та Любомирських відбувається справжнє свято української музики - міжнародний фестиваль «Тарас Бульба».

Фестиваль «Тарас Бульба» - культурно-мистецькій проект, спрямований на розвиток та популяризацію вітчизняної молодіжної культури та естетики. Фестиваль сприяє піднесенню української національної ідеї серед молодих творчих сил, зростанню професійного рівня українських виконавців, продюсуванню та допомозі одарованій молоді.

За 20 років на фестиваль «Тарас Бульба» приїздили учасники та гості не тільки з України, а й з-за кордону. У Дубні звучала «жива» музика з Австрії, Росії, Словаччини, Німеччини, Канади, Бельгії, Польщі, Франції, Молдови та Білорусі.

Що: Фестиваль «Тарас Бульба» 2011

Місце проведення: м. Дубно

Дата проведення: 15 - 17 липня 2011 року

Сайт фестивалю: www.tarasbulba-fest.kiev.ua

Зараз триває голосування за вибір участників «Тарас Бульба» 2011. Також вже відомі гості «Тарас Бульба» 2011.? Це Руслана, Вій, От Vinta, Анна, Кому Вниз, OРКЕstР Янки Козир, Марічка Бурмака, Тол, Брем Стокер?, niagAra, Порцеляна, ЕТС

Програма фестивалю покищо знаходиться у стадії розробки.

 

Про авторів

Фестиваль Тарас Бульба

Додав Chyzh 03 червня 2011

Коментарi

07 липня 2011
Suc

"Кому Вниз", Руслани та Марічки Бурмаки на фестивалі не буде! Швидше за все, не буде й "Ot Vinta".

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска