Увійти · Зареєструватися

Україна / Оголошено прийом заявок на конкурс «Книга Форуму видавців»

01 СЕРПНЯ - 01 ВЕРЕСНЯ

Форум видавців

З 1 серпня стартував прийом заявок на конкурс «Книга Форуму видавців». Це єдиний в Україні фаховий книжковий конкурс, проводиться з 1994 року, йдеться на офіційному сайті Форуму видавців. До участі в ньому запрошують книги українських видавництв, видані впродовж 2010-2011 рр. Це можуть бути видання різних тематичних категорій: довідкова література, підручники, художня література, переклади, путівники і ще багато всього іншого включно з виданнями на непаперових носіях.

Для участі в конкурсі слід подати анкету, анотацію обсягом до 1000 знаків, зображення обкладинки у форматах .tif або .eps розміром 3х4 см. Ці матеріали мають бути надіслані електронною поштою на е-mail: konkurs@bookforum.com.ua до 20 серпня 2011 р. Також до 1 вересня 2011 р. необхідно надіслати поштою або кур’єром книжку у 2-ох примірниках.

Книжки, надіслані на Конкурс, після розгляду журі, за можливості, виставляються для огляду відвідувачів 18-го Форуму видавців 15-18 вересня на окремому стенді в Палаці Мистецтв, а після закінчення Форуму передаються бібліотекам Львова та Львівської області. Стосовно призового фонду, то цього року він становитиме 50 тисяч гривень. Володар Ґрант-прі отримає 5000 грн. Переможці конкурсу отримають шкіряні Грамоти, лауреати додаткових номінацій – Дипломи.

0

 

Про авторів

Форум видавців

Додав Sh.Ocean 08 серпня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска