Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb

Україна / Український тур польського дуету Paula&Karol

05-10 БЕРЕЗНЯ

Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Одеса, Київ

5/03 — Івано-Франківськ, арт-кафе «Мармуляда»

6/03 — Чернівці, клуб PUBLIC

7/03 — Тернопіль, арт-кафе «Коза»

9/03 — Одеса, мьюзік-арт-клуб Respublika

10/03 — Київ, фестиваль-ресторація «Диван»

На перший погляд Пола і Кароль виглядають просто як канадська дівчина і польський хлопець, які зібралися разом, щоб записати кілька солодких пісень про щастя під акомпанемент народних інструментів. Проте насправді Paula&Karol — не лише дует засновників гурту, Поли Бяльскої (Paula Bialska) і Кароля Стшемєчни (Karol Strzemieczny), це велика сім'я варшавських музикантів, які останні два роки однаково завойовують серця слухачів як в Польщі, так і за кордоном.

Після першого студійного альбому (Overshare, 2010) польські ЗМІ називали гурт «відкриттям року» і «найбільш цікавим і важливим дебютом на польській альтернативній сцені». The Guardian включив їх до свого списку «Звуки світу’2011», написавши: «Пола і Кароль є новими супергероями Польщі — якщо ви прийдете на їхній концерт, вони напевне розіб’ють вам серце, але змінять його на краще».

Минулого року, крім виступів на найвідоміших польських фестивалях, Пола і Кароль представляли Польщу на численних музичних подіях у Німеччині, Нідерландах, Франції, Великобританії, США і навіть Ісландії В Україні вони дебютували у вересні минулого року на фестивалі UA/PL Alternative Music Meetings, залишивши по собі найкращі враження. На початку цього року після українського туру гурт планує гастролі в Німеччині, США і Канаді, а також запис свого другого альбому.

Слухайте Полу і Кароля тут.

Відео:

 

 

Про авторів

АртПоле

Додав Chyzh 24 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска