Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Розклад показів фільму "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" (реж.М.Іллєнко) у кінотеатрах України

19 СІЧНЯ - 07 БЕРЕЗНЯ

Кінотеатри України

З 19 січня в український прокат вийшла перша повноцінна українська стрічка, знята культовим українським режисером Михайлом Іллєнком. Протягом кількох місяців фільм можна буде побачити у різних куточках України.

У Києві стрічку «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» можна буде побачити протягом січня-березня.

Так, з 19 січня по 8 лютого фільм демонструватиметься у кінотеатрах «Мегаплекс» (ТРЦ "Блокбастер"), Kronverk Cinema (ТРЦ "Skymall"), «Одеса-Караван», «Оскар» (ТРЦ Dream town), «Супутник».

У столичному «Кінопалаці» показ стрічки завершиться 1 лютого.

На початку лютого (з 2 по 8 лютого) фільм можна буде подивитись у кінотеатрах «Салют» та Кінотеатрі ім. Чапаєва. З 9 по 15 лютого стрічка демонструватиметься у кінотеатрах «Старт» та «Промінь», а з 16 по 22 лютого – у кінотеатрах «Факел» та «Алмаз».

Протягом двох днів – 28 та 29 січня – побачити фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» можна буде у столичному кінотеатрі «Жовтень».

І з 23 лютого по 7 березня фільм показуватимуть в кінотеатрі "Пролісок".

В Івано-Франківську стрічку демонструватимуть у кінотеатрах «Космос» та «Люм'єр» з 19 січня до 1 лютого.

Львівські глядачі зможуть подивитись картину Михайла Іллєнка у лютому. У «Кінопалаці» та кінотеатрі ім.. Довженка стрічка демонструватиметься з 9 до 15 лютого, у кінотеатрі «Планета кіно IMAX» - з 9 до 29 лютого, у кінотеатрі «Львів»  - з 24 лютого до 1 березня.

У Тернополі переглянути роботу Михайла Іллєнка можна у кінотеатрі «Перемога» з 24 лютого по 8 березня, а також у кінотеатрі «Сінема-Сіті» з 23 лютого до 7 березня.

В Ужгороді стрічка йтиме у кінотеатрі «Домініон» з 3 по 8 лютого.

У Чернівцях стрічку «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» демонструватимуть з 26 січня по 2 лютого у кінотеатрі «Чернівці Кінопалац».

З 16 до 22 лютого у кінотеатрі «Адреналін» фільм «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» побачать мешканці Луцька. А з 23 лютого по 7 березня - в кінотеатрі «Промінь». 

У Вінниці фільм демонструватимуть у двох кінотеатрах: з 16 до 22 лютого у кінотеатрі ім.. Коцюбинського, а з 2 по 8 березня – у кінотеатрі «Батьківщина». Також стрічку покаже кінотеатр «Родина» з 2 по 15 березня.  

Мешканці Житомира зможуть подивитись картину з 9 по 15 лютого у кінотеатрі «Україна», а також з 17 лютого до 1 березня у кінотеатрі ім.. Франка.

У Харкові прокат стрічки розпочався 19 січня у чотирьох кінотеатрах. У кінотеатрі ім. Довженка та «Київ» фільм йтиме до 1 лютого, у кінотеатрі «Кронверк Сінема» - до 8 лютого.

Вже у березні подивитись фільм зможуть мешканці Запоріжжя: стрічка йтиме у кінотеатрі ім.. Довженка з 1 по 7 березня.

У Черкасах фільм демонструватиметься у кінотеатрі «Україна» з 23 по 29 лютого.

Полтавські поціновувачі кіно матимуть змогу переглянути стрічку у кінотеатрах «Конкорд» (з 26 січня по 1 лютого) та  «Кінопалац ім.Котляревського» (з 2 по 8 лютого).

З 26 січня до 1 лютого картину зможуть побачити мешканці Сум. Там стрічка йтиме у кінотеатрі «Кінопалац».

Прокат фільму у Дніпропетровську розпочнеться 16 лютого одразу у трьох кінотеатрах: у «Материку» та «Мості» стрічку можна буде подивитись до 7 березня, а у кінотеатрі «Правда» - лише до 29 лютого. Крім того з 23 лютого по 7 березня фільм показуватиме кінотеатр "Січ". 

Мешканці Кіровограда побачать картину «ТойХтоПройшовКрізьВогонь»  у кінотеатрі «Портал», де вона демонструватиметься з 9 по 15 лютого.

У Донецьку стрічку можна переглянути з 9 по 15 лютого у кінотеатрі ім.. Шевченка, у Стаханові – з 26 січня до 1 лютого у кінотеатрі «Мир».

У лютому розпочнеться прокат стрічки у кінотеатрах Одеси. З 9 по 22 лютого її можна буде подивитись у кінотеатрі  «Сінема-Сіті», а з 9 по 29 лютого - у кінотеатрі «Планета кіно – IMAX».

Також у лютому побачать картину і у Миколаєві. Сеанси у кінотеатрі «Кінопалац Піонер» вібуватимуться з 16 по 22 лютого.

З 17 по 23 лютого  глядачі Умані зможуть переглянути «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в кінотеатрі «Комсомолець».

У Рівному стрічка демонструватиметься з 23 по 29 лютого в «Кінопалаці «Україна», а в Хусті в кінотеатрі «Тиса»  -  з 23 лютого по 1 березня.

Жителів Фастова запрошує до перегляду фільму кінотеатр «Промінь» з 24 лютого по 8 березня. 

У Хмельницькому стрічку покажуть з 1 по 7 березня у кінотеатрі «Планета», в Алчевську - з 2 по 8 березня у "Столиці кіно".

Також у березні, 3 15 по 21, фільм побачать жителі Євпаторії і Керчі, у кінотеатрах «Ракета» та «Дружба», відповідно.  

У Сімферополі в кінотеатрі «Спартак, РЦ» і у Трускавці в кінотеатрі «Міленіум» фільм демонструватимуть з 15 по 21 березня.  

А у Чернігові всі охочуть зможуть переглянути «ТойХтоПройшовКрізьВогонь» в Кінотеатрі ім. Щорса - але тільки один день, 16 березня.

 

Про авторів

Михайло Іллєнко

Додав oleenkka 31 січня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска